Hyppää sisältöön

Vihreät nuoret hakee koulutussuunnittelijaa

Saatko voimaa nuorten yhteiskunnallisen aktiivisuuden tukemisesta, ihmisten ja ryhmien kohtaamisesta? Osaatko pitää langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa ja suunnitella vaikuttavia oppimiskokonaisuuksia vihreistä ja yhteiskunnallisista teemoista? Haluatko päästä innostavalle ja kehittyvälle nuoriso- ja järjestöalan ikkunapaikalle kasvamaan hankkeiden ja projektien suunnittelijana ja vetäjänä sekä kansainvälisenä toimijana? 

Vihreät nuoret hakee täysipäiväistä koulutussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen osaksi maailmaa muuttavaa tiimiä! Oletko sinä etsimämme henkilö?

Koulutussuunnittelija on vastuussa vuoden 2021-22 kurssitoiminnasta, johon sisältyy Nuori Vihreä Vaikuttaja (NVV)-kurssi ja Kansainvälinen Vaikuttaja (KVV)-kurssi. Lisäksi koulutussuunnittelija vastaa Vihreiden nuorten pohjoismaisen leirin projektin loppuunviemisestä ja toimii yhteyshenkilönä eurooppalaisesessa Young Service Designers-hankkeessa (European Youth Together-projekti). Työhön kuuluu myös uusien kansainvälisten ja koulutuksellisten hankkeiden suunnittelu sekä järjestön toiminnan kehittäminen ja raportointi yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi työssä on mahdollisuus syventyä itseään kiinnostaviin aiheisiin kansainvälisyyden, hankerahoituksen, projektijohtamisen ja pedagogisten sisällön tuottamisen saralla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Vihreää arvomaailmaa
Vuorovaikutus- ja pedagogisia taitoja
Kokemusta ryhmän vetämisestä tai ohjaamisesta ja ihmisten innostamisesta
Ymmärrystä vaikuttamisesta ja poliittisista rakenteista
Vankkoja projektinhallinta- ja koordinointitaitoja
Erinomainen suomen- ja englanninkielentaito
Vähintään tyydyttävä ruotsintaito tai vahva halu oppia

Lisäksi arvostamme

Kokemusta hankkeiden suunnittelusta, läpiviennistä tai raportoinnista
Kokemusta tapahtumatuotannosta
Kokemusta kansainvälisestä toiminnasta
Kokemusta nuorten osallisuuden tukemisesta
Viestintätaitoja
Soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta
Muuta kokemusta kansalaisvaikuttamisesta

Koulutussuunnittelija pääsee konkreettisesti tukemaan ja mahdollistamaan nuorten vaikuttamista sekä vahvistamaan demokratiaa. Tehtävä soveltuu oma-aloitteiselle ihmiselle, joka haluaa parantaa maailmaa vapaamuotoisen oppimisen, osallisuuden ja yhteisöllisyyden kautta, ja on valmis kohtaamaan nuoria ensimmäisillä askeleillaan politiikassa. Tiimimme on tiivis, dynaaminen ja innostava. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat arvokasta kokemusta projektinhallinnasta, näköalapaikan päivän politiikkaan ja pääset olemaan osa kasvavaa, monimuotoista ja maailmaa muuttavaa vihreää yhteisöä! 

Työ on täysipäivänen (35 h viikossa) ja määräaikainen 27.7.2021-30.6.2022, mahdollisuudella jatkoon. Määräaikaisuuden perusteena on hankkeiden rahoitus. Lähtöpalkka on 2425 €/kk ja lisät määräytyvät Vihreiden nuorten palkkasopimuksen mukaan. 

Työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, ja työajat ovat joustavat. Työehdoista voi lukea lisää Vihreiden nuorten paikallisesta sopimuksesta.

Toimipaikkana on pääasiallisesti Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton toimisto Helsingissä.  Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Huomioithan, että Vihreissä nuorissa käytämme anonyymia rekrytointia, ja kaikki hakemukset anonymisoidaan siten, että henkilöön liittyvät ominaisuudet poistetaan. 

Jos olet etsimämme henkilö, hae täyttämällä tätä lomaketta ja lisää liitteeksi CVsi viimeistään 20.6. klo 23.59 mennessä. Haastattelut pidetään etänä lähtökohtaisesti 22.6. ja 23.6. Toivomme, että valittu henkilö pystyy aloittamaan työssään 27.7.

Lisätietoja hakuprosessista antaa Vihreiden nuorten pääsihteeri

Bicca Olin, paasihteeri@vihreatnuoret.fi, 040 35 25 232.

Kysymyksiin tehtävästä vastaa myös Vihreiden nuorten koulutussuunnittelija
Ella Rouhe, ella.rouhe@vihreatnuoret.fi, 045 21 13 577.

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto, lyhyemmin Vihreät nuoret, on Vihreä liitto rp:n nuoriso- ja opiskelijajärjestö. Liitto koostuu paikallisista jäsenjärjestöistä sekä suorista henkilöjäsenistä. Vihreillä nuorilla on 1500 jäsentä ympäri Suomen ja toimintaa 22 paikkakunnalla.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen