Hyppää sisältöön

Pieta Salonen Turun Vihreiden nuorten toiminnanjohtajaksi!

Turun Vihreiden nuorten toiminnanjohtajaksi on valittu Pieta Salonen. 

Salonen on kotoisin Tampereelta ja muuttanut Turkuun töiden perässä vajaa vuosi sitten. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Ennen toiminnanjohtajan pestiään hän on kartuttanut kokemusta eri nuoriso-, urheilu- ja sote-järjestöistä niin luottamustoimista kuin työsuhteistakin. Hän on lisäksi työskennellyt muun muassa Ville Niinistön toimistossa Euroopan parlamentissa ja Valtioneuvoston kanslian EU-puheenjohtajuussihteeristössä. 

“On huippua päästä mukaan Turun vihreiden nuorten innokkaaseen porukkaan ja tukemaan nuoria aktiiveja heidän järjestöpolkunsa alkutaipaleella. Odotan innolla, mitä kaikkea vaalikevät (ja -kesä) tuo tullessaan, ja toivon olevani sellainen helposti lähestyttävä hahmo, jonka puoleen jokaisen ehdokkaan ja aktiivin on helppo kääntyä isommissa tai pienemmissä haasteissa”, Pieta Salonen kertoo.

Salonen aloitti Turun Vihreiden nuorten toiminnanjohtajana 19.4.2021. 

Salosen vastuualueelle kuuluu mm. yhdistyksen hallinnosta, taloudenhoidosta ja jäsenasioista vastaaminen, sihteerinä toimiminen hallituksen kokouksissa, hallituksen ja puheenjohtajan tukeminen tehtävissään, yhdistyksen viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä hallituksen kanssa, tapahtumien järjestelyissä tukeminen sekä jäsenhankinnan ja toiminnan suunnittelu yhdessä hallituksen kanssa.

“Pietan laaja järjestöosaaminen ja innostunut ja innostava ote on juuri mitä toivottiin Turun Vihreille nuorille! Turussa on ennätystilanne nuorten ehdokkaiden suhteen ja hyvä sauma vahvistaa ja kehittää toimintaa entisestään. Olen todella onnellinen, että saatiin Pietan kaltainen monipuolinen osaaja vahvistamaan tiimiä juuri sopivasti ennen vaaleja!” iloitsee pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Lisätietoja:

Bicca Olin
Pääsihteeri, Vihreät nuoret
0403525232
bicca.olin@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen