Hyppää sisältöön

Reima Kuukka Vihreiden nuorten kuntavaalikoordinaattoriksi!

Vihreiden nuorten uudeksi kuntavaalikoordinaattoriksi on valittu Reima Kuukka.

Kuukka asuu Tampereella ja hänellä on pitkä historia Vihreissä nuorissa. Aikaisemmin Kuukka on työskennellyt Tampereen vihreiden nuorten toiminnanjohtajana sekä sote-valmistelussa ja Väylävirastossa. Kuukka on koulutukseltaan hallintotieteiden kandidaatti.

“Useat vaalit kokeneena tuntuu luontevalta aloittaa kuntavaalikoordinaattorina etenkin itselle rakkaassa järjestössä. Olen todella innoissani päästessäni mukaan tekemään kansallista kampanjaa ja täyttämään Suomen kuntien valtuustot vihreillä nuorilla”, Reima Kuukka kertoo.

Kuukka aloitti Vihreiden nuorten kuntavaalikoordinaattorina 1.11.2020. Vihreiden nuorten toimistolla työskentelee hänen lisäkseen pääsihteeri, järjestö- ja koulutussuunnittelija, viestintäsuunnittelija, koulutussuunnittelija sekä kaksi kokopäiväistä puheenjohtajaa. Lisäksi Vihreiden nuorten tiimiin kuuluvat paikallisjärjestöjen toiminnanjohtajat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. 

Kuukka on vastuussa valtakunnallisen kuntavaalikampanjan koordinoinnista, järjestää valtakunnallisia koulutuksia sekä webinaareja nuorille kuntavaaliehdokkaille ja vaalikampanjoinnista kiinnostuneille nuorille, tukee Vihreiden nuorten jäsenjärjestöjä ja kuntavaaliehdokkaita vaalikampanjoiden suunnittelussa sekä seuraa ja raportoi Vihreiden nuorten paikallista vaikuttamista ja vaalikampanjointia kuntavaaleihin asti ja niiden jälkeen. 

“Ihan parasta, että saatiin Reimaa vahvistamaan tiimiä osaamisellaan ja näkemyksillään puoli vuotta ennen vaaleja. Reimasta saatiin innokas ja kokenut vaalitekijä, joka taatusti onnistuu tukemaan ehdokkaita ja heidän tiimejä sekä luomaan linkkejä puolueen ja nuorten ehdokkaiden välissä”, iloitsee pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Lisätietoja:
Bicca Olin
Pääsihteeri, Vihreät nuoret
0403525232
bicca.olin@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen