Hyppää sisältöön

Iina Vahteri Tampereen Vihreiden nuorten toiminnanjohtajaksi!

Tampereen Vihreiden nuorten toiminnanjohtajaksi on valittu Iina Vahteri.

Vahteri on 22-vuotias tamperelainen ja opiskelee tällä hetkellä valtio-oppia Tampereen yliopistolla. Hänellä on monipuolista kokemusta nuoriso- sekä opiskelijajärjestöistä. Vahteri on toiminut Tampereen Vihreiden nuorten hallituksessa vuosina 2018 ja 2019. Kokemusta niin yhdistyksen hallinnon ja arjen pyörittämisestä, edunvalvonnasta ja viestinnästä, järjestötoiminnan kehittämisestä kuin vaalikampanjoistakin Vahterille on kertynyt järjestötoiminnassa vietettyjen vuosien myötä.

“Olen tosi innoissani uusista työtehtävistä Vihreillä nuorilla ja Virnussa! Virnu on ollut mulle itselle eräänlainen kasvattijärjestö, joten on upeeta päästä mahdollistamaan ja kehittämään Virnun toimintaa entistä vaikuttavammaksi järjestöksi. Erityisesti odotan ensi kevään kuntavaalien parissa työskentelyä.”, Iina Vahteri kertoo.

Vahteri aloitti Tampereen Vihreiden nuorten toiminnanjohtajana 1.11.2020. Vihreiden nuorten toimistolla työskentelee hänen lisäkseen pääsihteeri, järjestö- ja koulutussuunnittelija, koulutussuunnittelija, viestintäsuunnittelija, kuntavaalikoordinaattori sekä kaksi kokopäiväistä puheenjohtajaa. Lisäksi Vihreiden nuorten tiimiin kuuluvat paikallisjärjestöjen toiminnanjohtajat Helsingissä ja Turussa.

Vahterin vastuualueelle kuuluu yhdistyksen taloudenhoito, jäsenrekisterin ylläpito ja muut jäsenasiat, avustaminen viestinnässä, tapahtumien järjestämisessä sekä vaalikampanjoinnissa ja hallituksen kokousten sihteerinä toimiminen.

“Iinalla on monipuolinen kokemus eri järjestöistä ja yhdistyksistä, ja näkemyksiä toiminnan kehittämisestä myös haastavina aikoina kuten nyt. Iinan inspiroi meitä heti erityisesti selkeillä ja eteenpäinkatsovilla visioillaan sekä innostuksellaan, ja olen todella iloinen koko tiimin puolesta kun saadaan niin osaavaa tyyppiä mukaan!”, hehkuttaa pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Lisätietoja:
Bicca Olin
Pääsihteeri, Vihreät nuoret
0403525232
bicca.olin@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen