Hyppää sisältöön

Adéle Nurmela aloittaa Vihreiden nuorten korkeakouluharjoittelijana!

Adéle Nurmela aloittaa Vihreiden nuorten toimistolla korkeakouluharjoittelijana.

Nurmela on 22-vuotias jyväskyläläinen yhteisöpedagogiopiskelija Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Hänellä on kokemusta valtakunnallisesta järjestöstä mm. työskennellessään Suomen Ammattiin Opiskelevien Liiton SAKKI ry:n kiertuetyöntekijänä 2018, sekä Jyväskylän Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden puheenjohtajana, SAKKI ry:n varapuheenjohtajana, Opiskelijakunta HUMAKOn hallituksen varapuheenjohtajana sekä Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin hallituksen jäsenenä. Nurmela on myös toiminut Vihreiden nuorten liittohallituksessa vuonna 2020 ja on Vuoden 2020 vihreä nuori. 

“Oon todella innoissani tästä mahdollisuudesta tehdä harjoittelu Vihreillä nuorilla ja päästä kehittämään omaa osaamista myös työntekijänäkökulmasta. Odotan innolla, että pääsen vahvistamaan paikallistoimijoiden ja aktiivien osaamista sekä tukemaan heidän upeaa vaikuttamistyötä koko toimiston kanssa”, Adéle Nurmela hehkuttaa.

Nurmelan korkeakouluharjoittelu alkoi 7.1. ja päättyy 16.5. Nurmelan tehtäviin kuuluu muun muassa Vihreiden nuorten kattavan materiaalipankin kehittäminen opinnäytetyönään sekä sisäiseen viestintään, jäsenprosessiin, jäsenjärjestöjen tukemiseen ja kouluttamiseen liittyviä tehtäviä.

“Adele tulee täydellisesti täydentämään tiimiä kiireellisenä aikana, ja tulee vahvistamaan erityisesti meidän mahdollisuuksia olemaan jäsenjärjestöjen tukena läpi vaalikevään. Mahtavaa saada Adelen laajaa osaamista ja kokemusta nuorisoalasta, järjestökentästä ja viestinnästä taloon!” iloitsee pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Kuva: Aleksi Murtojärvi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen