Hyppää sisältöön

Adéle Nurmela viestintäsuunnittelijan sijaiseksi!

Adéle Nurmela sijaistaa viestintäsuunnittelijaa 1.5.–4.6.

Adéle Nurmela on 22-vuotias jyväskyläläinen yhteisöpedagogiopiskelija. Hänellä on kokemusta valtakunnallisesti mm. Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ryn varapuheenjohtajana, jossa hän vastasi viestinnästä yhdessä viestinnän asiantuntijan kanssa, sekä Opiskelijakunta HUMAKOn hallituksen varapuheenjohtajana vastuualueenaan viestintä ja edunvalvonta. Nurmelalle on kertynyt kokemusta myös Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin hallituksen jäsenenä, sekä Jyväskylän vihreiden nuorten ja opiskelijoiden puheenjohtajana 2019-2020. Nurmela on myös toiminut Vihreiden nuorten liittohallituksessa vuonna 2020. Nurmela palkittiin vuonna 2020 Vuoden vihreäksi nuoreksi uusien viestintäkanavien ansiokkaasta haltuunotosta sekä vihreän politiikan edistämisestä nuoria puhuttelevalla tavalla.

“Odotan innoissani siirtymistä harjoittelijasta viestintäsuunnittelijan kenkiin. Tämä on minulle upea mahdollisuus päästä hyödyntämään osaamistani viestinnässä sekä oppimaan uutta. Kuntavaalit on ihan oven takana, ja on mahtava päästä pureutumaan kuntavaaliviestinnän pariin sekä tavoittamaan nuoria”, kertoo Nurmela.

Nurmela sijaistaa viestintäsuunnittelijaa 1.5.–4.6. nykyisen viestintäsuunnittelijan jäädessä opintovapaalle. Tämän jälkeen Nurmela jää työskentelemään Vihreille nuorille 24.6. asti viestinnän tehtävissä. Viestintäsuunnittelijan vastuualueelle kuuluu mm. Vihreiden nuorten ulkoisen viestinnän suunnittelu ja koordinointi, poliittisen viestinnän toteuttaminen yhdessä puheenjohtajien kanssa sekä materiaalin tuottamisesta someen, tapahtumiin ja jäsenille.

“Adéle on kevään aikana ollut valtava tuki ja tärkeä osa työyhteisöä läpi vaalikevään toimiessaan korkeakouluharjoittelijana. Ollaan tosi onnekkaita, että Adéle pystyy jäämään sijaiseksi vahvistamaan tiimiä kun viedään kuntavaalikampanjaa eteenpäin näissä sosiaaliseen mediaan painottuneissa vaaleissa. Adélen skarppi pelisilmä somen puolella ja hyvä järjestökentän tuntemus on äärimmäisen arvokasta meille kun menemme kohti kuntavaaleja!” hehkuttaa pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Kuva: Aleksi Murtojärvi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen