Hyppää sisältöön

Haemme kesäksi korkeakouluharjoittelijaa!

Vihreät nuoret hakee korkeakouluharjoittelijaa osaksi maailmaa muuttavaa tiimiä! Olisitko se sinä?

Haemme korkeakouluharjoittelijaa kolmen kuukauden ajaksi kesälle 2024. Korkeakouluharjoittelijan tehtävät painottuvat Vihreiden nuorten koordinoiman yhteispohjoismaisen kesäleirin valmisteluihin yhdessä harjoittelun ohjaajan ja monikansallisen työryhmän kanssa. Harjoittelujakso huipentuu kesäleiriin Ahvenanmaalla 6.–10.8.2024.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vihreää arvomaailmaa
  • Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä
  • Vuorovaikutus-, ongelmanratkaisu- ja projektinhallintataitoja
  • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

  • Kokemusta tapahtumien järjestämisestä
  • Kokemusta leiriympäristössä toimimisesta
  • Kokemusta kansainvälisestä ja/tai monikielisestä toimintaympäristöstä
  • Nuoriso-, järjestö-, tai yhteiskunta-alan opintoja ja/tai aikaisempaa työ- tai vapaaehtoiskokemusta
  • Vihreiden nuorten tai muun vihreän järjestökentän tuntemusta
  • Ruotsin kielen taitoa

Harjoittelu soveltuu oma-aloitteiselle ihmiselle, joka haluaa parantaa maailmaa tuomalla yhteen nuoria vaikuttajia järjestötoiminnan keinoin. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat näköalapaikan päivän politiikkaan ja pääset olemaan osa kasvavaa, monimuotoista ja maailmaa muuttavaa vihreää yhteisöä!

Palkkaus ja työehdot

Korkeakouluharjoittelijan palkka on 1 400 €/kk. Toivomme, että hakijalla on korkeakoulun tarjoama harjoittelutuki, mutta se ei ole välttämätön. Toimipaikkana on pääasiallisesti Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton toimisto Helsingissä. Työhön kuuluu satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä sekä työmatka kotimaassa. Työajat ovat joustavat. Työehdoista voi lukea lisää Vihreiden nuorten paikallisesta sopimuksesta.

Hae harjoittelijaksi

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakulomake ja lisää liitteeksi CV:si 7.4. klo 23.59 mennessä. Haastateltaville ilmoitetaan 8.4. Haastattelut pidetään 10.4. puoluetoimistolla Helsingissä (tai tarpeen mukaan etänä). Päätös valinnasta tehdään 11.4. Toivomme, että valittu henkilö voi aloittaa harjoittelun toukokuun puolivälissä.

Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Huomioithan, että Vihreissä nuorissa käytämme anonyymiä rekrytointia, ja kaikki hakemukset anonymisoidaan siten, että henkilöön liittyvät ominaisuudet poistetaan.


Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto, lyhyemmin Vihreät nuoret, on Vihreä liitto rp:n nuoriso- ja opiskelijajärjestö. Liitto koostuu paikallisista jäsenjärjestöistä sekä suorista henkilöjäsenistä. Vihreillä nuorilla on 1 500 jäsentä ympäri Suomen ja toimintaa 22 paikkakunnalla.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen