Hyppää sisältöön

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto hakee pääsihteeriä

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto on vaikutusvaltainen valtakunnallinen järjestö, jonka riveistä ponnistavat useat nykyiset päätöksentekijät ja tulevat maailman muuttajat. Meillä pääset työskentelemään politiikan aitiopaikalle kehittämään ja jättämään kädenjälkesi vihreään nuorisoliikkeeseen.

Haemme pääsihteeriä vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Pääsihteerimme vastaa henkilöstöstä, hallinnosta ja taloudesta. Pääsihteeri toimii hallituksen ja liittokokouksen valmistelevana ja esittelevänä sihteerinä sekä huolehtii kokousten päätösten toimeenpanosta. Pääsihteeri vastaa Vihreiden nuorten talouden suunnittelusta ja seurannasta sekä taloushallinnosta. Pääsihteeri toimii Vihreiden nuorten muiden työntekijöiden esihenkilönä.

Oletko aikaansaava, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky sekä taito ratkaista erilaisia ongelmia itsenäisesti? Omaatko vihreän arvomaailman sekä johtamis- ja järjestökokemusta etkä pelkää kantaa vastuuta valtakunnallisen liiton talouden rattaiden pyörittämisestä? Hae meille pääsihteeriksi!

Työssä menestyäksesi tarvitset:

 • organisointikykyä sekä ajanhallinta- ja paineensietokykyä
 • näkemystä ja intohimoa liiton toiminnan kehittämisestä
 • järjestökokemusta
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • johtamiskokemusta
 • päätöksentekokykyä
 • yhteistyökykyä

Arvostamme, jos sinulta löytyy:

 • soveltuvaa koulutusta, opintoja tai työkokemusta
 • Vihreiden nuorten ja muun vihreän järjestökentän tuntemusta
 • kokemusta esihenkilönä toimimisesta 
 • kokemusta järjestön taloudenpidosta ja hallinnosta.

Pääsihteeri työskentelee pääasiallisesti liiton keskustoimistolla Helsingin Punavuoressa. Työhön liittyy matkustamista ja ilta- ja viikonlopputöitä. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä liiton luottamushenkilöiden kanssa. Pääsihteerin lähiesimiehenä toimii liiton jatkava puheenjohtaja. Edellytämme valitulta henkilöltä mahdollisuutta olla läsnä liittokokouksessa Seinäjoella 22.-24.11.2019, uuden hallituksen perehdytysviikonlopussa 6.-8.12.2019 sekä superviikonlopussa 24.-26.1.2020.

Pääsihteerimme pääsee tekemään monipuolista, innostavaa ja haastavaa työtä mahtavassa vihreässä työyhteisössä. Tarjoamme parhaat mahdolliset välineet muuttaa maailmaa ja kasvattaa vihreää nuorisoliikettä entistä vaikutusvaltaisemmaksi. Pääsihteerin työaika on 37,5 tuntia viikossa ja lähtöpalkka 2800e.

Lähetä pdf-muotoinen hakemus, jossa kerrot miten vastaat etsimiämme taitoja ja ominaisuuksia – sekä ansioluettelo pdf-muodossa maanantaihin 14.10.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen puheenjohtajat@vihreatnuoret.fi. Ensimmäiset haastattelut tehtävään järjestetään 23.10.2019 klo 9.30-15 tai 24.10.2019 klo 9-13.30 Helsingissä. Jatkoon päässeiden toiset haastattelut pidetään 29.10.2019 klo 11-15 tai 30.10.2019 klo 9.30-13.30. Työ alkaa marras-joulukuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja rekrytoinnista antavat Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton puheenjohtajat Amanda Pasanen (0409611330, amanda.pasanen@vihreatnuoret.fi) ja Sameli Sivonen (0504066855, sameli.sivonen@vihreatnuoret.fi) ja tehtävänkuvasta väistyvä pääsihteeri Salla Merikukka (0405278518, paasihteeri@vihreatnuoret.fi)

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto, lyhyemmin Vihräet nuoret on Vihreä liitto rp:n nuoriso- ja opiskelijajärjestö. Liitto koostuu paikallisista jäsenjärjestöistä sekä suorista henkilöjäsenistä. Vihreillä nuorilla on 1500 jäsentä ympäri Suomen ja toimintaa 22 paikkakunnalla.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen