Hyppää sisältöön

Väentapaaminen: Nuorten Eurooppa – Europe of the Youth!

Väentapaaminen: Nuorten Eurooppa – Europe of the Youth. Tapahtuma järjestetään 4.-5.5.2019 Hämeenlinnassa. Tapahtuma on kansainvälinen poliittinen ja innostava tapahtuma.

Viime vuosina Eurooppa on ollut murroksessa. Euroopan yhtenäisyyttä ja demokratian vakautta on ravisteltu moneen otteeseen, mutta nuorten usko yhteiseen ja solidaariseen Eurooppaan ei ole kadonnut. Päinvastoin, nuoret ovat valmiita lisäämään eurooppalaista yhteistyötä ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

4.-5.5.2019 Vihreät Nuoret yhdessä Opintokeskus Vision kanssa järjestävät Hämeenlinnassa kansainvälisen viikonlopputapahtuman, joka tarjoaa sinulle nimekkäitä puhujia, mielenkiintoisia keskusteluja ja välineitä vaikuttaa Euroopan tulevaisuuteen. Kaksi päivää täyttä asiaa nuorten Euroopasta ja sen tulevaisuudesta!

The English introduction of the event can be found here.

Tapahtuma tullaan pitämään suomeksia ja englanniksi, sillä paikalle saapuu puhujia ja vieraita ympäri Euroopan. Tapahtuman tarkempi ohjelma tullaan julkistamaan Vihreiden nuorten somessa. Voit seurata ohjelman julkistamista mm. tapahtuman Facebook-eventin kautta.

Tarkempi tapahtumapaikka ilmoitetaan sähköpostiin tulevassa osallistujakirjeessä, viikkoa ennen tapahtumaa, 26.04.

Liput tapahtumaan tulee ostaa etukäteen Vision nettisivujen kautta.
Liput 15 € / 2 päivää = Sisältää ohjelman ja lounaan lauantaina, ei sisällä lattiamajoitusta.
Liput 20 € / 2 päivää = Sisältää ohjelman, lounaan lauantaina, aamupalan sunnuntaina ja lattiamajoituksen.

Lisätietoja tapahtumasta saat ottamalla yhteyttä Vihreiden nuorten järjestö- ja koulutussuunnittelija Katri Yliseen: 045 139 3999 / katri.ylinen@vihreatnuoret.fi.

Nähdään Hämeenlinnassa!

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen