Hyppää sisältöön

Vihreiden nuorten kampanjakoulutus 2.2. Tampereella!

Tule mukaan Vihreiden nuorten kampanjakoulutukseen 2.2. Tampereelle! Koulutus on tarkoitettu kaikille nuorille ympäri Suomen, jotka haluavat olla mukana tekemässä vihreää vaalivoittoa eduskunta- ja eurovaaleissa.

Koulutuksessa perehdytään ihmisten kohtaamisen taitoon katukampanjoinnissa, opimme uutta kohderyhmäajattelusta sekä saamme käytännön vinkkejä somemainostamiseen. Erittäin hyödyllisiä taitoja siis superkampanjakeväänä! Puhumassa on mm. entinen kansanedustaja ja nyt takaisin eduskuntaan pyrkivä Oras Tynkkynen! Avaamme tapahtumassa myös Vihreiden nuorten eduskuntavaalikampanjan!

Aiempaa kokemusta kampanjoinnista ei tarvita – pelkkä innostus riittää! Päivän aikana esittelemme myös nuoria vihreitä ehdokkaita ja kerromme, miten pääset mukaan heidän kampanjoihin. 

Tapahtuma on maksuton, ja matkakuluista voi hakea korvauksia Vihreiden nuorten matkakorvausohjeen mukaan: https://vihreatnuoret.fi/matkakorvausohjeet/

Tapahtumapaikan ovet avataan kello 11.00 ja ohjelma päättyy viimeistään klo 17.50. Tapahtuma järjestetään Tampereen keskustassa. Ilmoitamme tarkemman tapahtumapaikan osallistujille sähköpostitse tapahtumaviikolla. 

Ilmoittaudu mukaan siis nyt! ??http://bit.ly/kampanjakoulutus

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen