Hyppää sisältöön

Hae Vihreiden nuorten työryhmiin vuodelle 2019!

Vihreiden nuorten työryhmät tarjoaa mielenkiitoisia vierailuita, tapahtumia, keskustelutilaisuuksia ja oppimista tiettyyn teemaan keskittyen. Työryhmiin voi hakea monenlaisella taustalla, voit olla vasta-alkaja tai jo kokenut konkari. Kaikille löytyy mielekästä tekemistä ja sopiva rooli! Työryhmiin voi hakea mukaan, vaikka ei olisikaan Vihreiden nuorten jäsen. Pelkkä kiinnostus toimintaa kohtaan riittää!

Vuonna 2019 Vihreiden nuorten työryhmät ovat:

– Koulutuspoliittinen työryhmä
– Sosiaalipoliittinen työryhmä
– Kansainvälisten asioiden työryhmä
– Ympäristöpoliittinen työryhmä
– Talouspoliittinen työryhmä
– Feministinen työryhmä
– Kaupunkivisiotyöryhmä

Haemme nyt sekä työryhmän jäseniä, että ydintiimiläisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaiselle työryhmälle valitaan työryhmäläisten keskuudesta työryhmän toimintaa valmisteleva ja vetävä ydintiimi työryhmän puheenjohtajan tueksi. Ydintiimi järjestää tapahtumia ja vierailuja sekä valmistelee tekstipohjia muun työryhmän käsiteltäväksi. Ydintiimiläisen rooli sopii mainiosti kokeneemmalle toimijalle, joka haluaa sitoutua työryhmätyöskentelyyn vahvemmin ja käyttää enemmän aikaa työryhmän toimintaan.

Työryhmän jäsen taas pääsee osallistumaan työryhmän kaikkiin tapahtumiin ja kehittämään itseään tietyn politiikan teeman ympärillä. Työryhmän jäsenen pesti sopii aivan uudelle tai jonkin aikaa mukana olleelle aktiiville, tai sellaisella konkarille, joka haluaa kevyemmän roolin työryhmässä.

Hae mukaan täyttämällä tämä lomake! Haku on auki 6.12. kello 23.59 asti. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse viikolla 50. Työryhmien perehdytys järjestetään Helsingissä 19.-20.1.

HAE NYT! ?? https://tinyurl.com/tyoryhmahaku2019

Lisätietoja
Salla Merikukka, pääsihteeri
salla.merikukka@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa: