Hyppää sisältöön

Turun vihreät nuoret hakee toiminnanjohtajaa!

Haluatko monipuolisen ja kivan osa-aikatyön nuorisojärjestössä? Oletko luova ongelmanratkaisija, luonteeltasi oma-aloitteinen, idearikas ja joustava? Halutko oppia kantamaan vastuuta toiminnanjohtajan roolissa ja työskennellä politiikan parissa?

Turun nuoret hakee osa-aikaista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Toiminnanjohtajan tärkeimpiä tehtäviä on yhdistyksen taloudenhoito sekä jäsenasiat. Toiminnanjohtaja toimii myös sihteerinä hallituksen kokouksissa ja tukee hallitusta sekä sen puheenjohtajaa tehtävissään. Mikäli aikaa jää, toiminnanjohtaja auttaa myös yhdistyksen viestinnässä ja tapahtumien järjestelyissä.

Edellytämme sinulta järjestelmällisyyttä, yhdistystoiminnan perusasioiden vahvaa tuntemusta sekä ymmärrystä yhdistyksen taloudenhoidosta. Lisäksi toivomme, että sinulla on näkemystä ja ehkä kokemustakin viestinnän koordinoinnista ja suunnittelusta. Eduksi katsomme Vihreiden tai Vihreiden nuorten organisaation ja toiminnan tuntemuksen.

Toiminnanjohtajana pääset tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä monipuolisin sisällöin. Saat myös ympärillesi kivat työkaverit sekä mahtavat luottamustoimijat. Työhön perehdytetään hyvin – emme oleta, että osaat kaikkea valmiiksi!

Toiminnanjohtajan työaika on 16 tuntia kuukaudessa, joten työ sopii mainiosti esimerkiksi opintojen oheen. Toivomme, että sinulla on kuitenkin mahdollisuus ottaa vastaan lisätunteja tulevaisuudessa. Palkka on 176 € kuukaudessa (11 € / h). Työnantajana toimii Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ja esihenkilönä liiton pääsihteeri, mutta työnohjaajana toimii Turun vihreiden nuorten puheenjohtaja.

Työntekijä vastaa omista työvälineistään pääosin itse. Työ edellyttää osallistumista hallituksen kokouksiin ja tapaamisiin ilta-aikaan. Muut työt voit tehdä silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Saiko Turun vihreiden nuorten toiminnanjohtajan tehtävä sukat jalassasi pyörimään? Hae 8.10.2019 kello 23.59 mennessä lähettämällä meille CV sekä hakemus, jossa kerrot miten sinä vastaat hakemiamme ominaisuuksia ja taitoja. Hakemukset ja CV tulee lähettää pdf-muotoisena sähköpostin liitteenä osoitteeseen paasihteeri@vihreatnuoret.fi. Kirjoitathan viestin otsikoksi “Hakemus toiminnanjohtajaksi”.

Haastatteluun kutsuttavat kontaktoidaan 9.10. aikana. Haastattelut järjestetään maanantaina 14.10. kello 10.00-14.00 välillä Turussa. Haastatteluita ei ole mahdollista pitää muina ajankohtina. Valinta tehdään noin viikon sisään haastattelusta.

Lisätietoja sähköpostitse antaa:
Salla Merikukka
Pääsihteeri, Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto
salla.merikukka@paasihteerivihreatnuoret-fi

Jesse Kareinen
Puheenjohtaja, Turun vihreät nuoret
jesse.kareinen@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen