Hyppää sisältöön

Emma Pajunen ja Saana Hytönen luotsaamaan edustajistovaaliprojektia

Vihreät nuoret on valinnut edustajistovaalien projektikoordinaattorikseen Emma Pajusen. Pajunen viimeistelee juuri yhteisöpedagogiopintojaan Humanistisessa ammattikorkeakoulussa edustajistovaaleja käsittelevän opinnäytetyön parissa. Hän on suorittanut Vihreissä nuorissa opintojensa harjoittelujakson järjestötyön kentällä. Lisäksi Pajunen työskenteli järjestösuunnittelijan sijaisena alkuvuodesta 2019.

Edustajistovaaliprojektin viestinnän tuottajaksi valittiin medianomi Saana Hytönen. Hytönen on opiskelijakentällä laajan kokemuksen kerännyt viestinnän ammattilainen, joka työskentelee myös Tampereen ylioppilaskunta TREYn viestinnän parissa. Hytönen tunnetaan myös Tampereen seudun vihreiden nuorten eli Virnun puheenjohtajana.

Pajusen ja Hytösen tehtävänä on koordinoida Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton edustajistovaalikampanjaa niin valtakunnallisesti kuin antaa konkreettista tukea paikallisella tasolla ehdokkaille ja paikallistoimijoille. Työ alkaa heti ja heihin voi olla yhteydessä kaikkiin edustajistovaaleihin liittyvissä kysymyksissä.

Yhteystiedot:
Emma Pajunen, projektikoordinaattori
Kampanjan koordinointi & neuvonta
emma.pajunen@vihreatnuoret.fi

Saana Hytönen, viestinnän tuottaja
Kampanjan tuottaminen, visuaaliset materiaalit
saana.hytonen@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen