Hyppää sisältöön

Hae Nuori vihreä vaikuttaja -kurssin tekijäksi!

Haluatko olla mukana tekemässä supersuosittua Nuori vihreä vaikuttaja -kurssia? NVV-kurssin työryhmässä pääset kehittämään taitojasi koulutustapahtumien suunnittelussa ja järjestämisessä!

Nuori vihreä vaikuttaja -kurssille osallistuvat saavat tietoa erilaisista vaikuttamistavoista ja tutustuvat eri vaikutuskanaviin Suomessa ja Euroopassa. Kurssilla tehdään vierailuja, tavataan poliitikkoja ja kansalaisjärjestöjä sekä mennään tutustumiskäynnille Euroopan parlamenttiin Brysseliin. Kurssi on suunnattu nuorille, joilla ei vielä ole juurikaan kokemusta politiikasta tai Vihreistä nuorista.

Kurssin suunnittelu alkaa elokuussa ja itse kurssi ajoittuu lokakuun 2019 ja huhtikuun 2020 välille. Työryhmä kokoontuu noin kerran kuussa tänä aikana. Työryhmä vastaa kurssin sisällön suunnittelusta ja kurssilaisten valinnasta, sekä tukee kurssikoordinaattoria työssään. Työryhmä koostuu puheenjohtajasta ja kurssin suunnittelusta kiinnostuneista jäsenistä. Työryhmän puheenjohtaja pääsee mukaan Brysselin ekskursiolle.

Haemme puheenjohtajaa ja jäseniä NVV-kurssin työryhmään. Edellytämme sitoutumista työryhmän työskentelyyn koko kurssin ajaksi. Valinnassa katsotaan eduksi motivaatio, yleinen Vihreiden nuorten ja/tai muun järjestötoiminnan tuntemus sekä osallistuminen NVV-kurssille aiemmin.

Hae työryhmään 2.6.2019 klo 23.59 mennessä tämän lomakkeen kautta. Vihreiden nuorten hallitus valitsee työryhmän viikolla 9.6.2019.

Lisätietoja:
Salla Merikukka
paasihteeri@vihreatnuoret.fi
050 381 4643

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen