Hyppää sisältöön

Etsimme järjestö- ja koulutussuunnittelijaa!

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto hakee järjestö- ja koulutussuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen liiton toimistolle Helsinkiin.

Järjestö- ja koulutussuunnittelija vastaa Vihreiden nuorten järjestökentästä, aktiivien kouluttamisesta ja tukemisesta, valtakunnallisten tapahtumien järjestämisestä sekä liiton jäsenprosessista. Lisäksi työtehtäviin kuuluu sisäisen viestinnän asiat, kuten jäsen- ja aktiiviviestintä sekä tapahtumien raportointi. Jatkuva kehittäminen on merkittävä osa työtehtävää. Vihreät nuoret on valtakunnallinen nuoriso- ja opiskelijajärjestö, joten työhön kuuluu myös jonkin verran matkustamista Suomessa.

Työssä menestyminen edellyttää erinomaista ihmistuntemusta ja ihmisuhdetaitoja: osaat innostaa erilaisia ihmisiä kuin myös ratkaista konfliktitilanteita. Työ sisältää erilaisten koulutusten vetämistä, joten esiintyminen ihmisten edessä on sinulle luontevaa ja osaat ottaa huomioon koulutettavien erilaiset tarpeet. Hallitset yhdistyksen pyörittämiseen liittyvät perustiedot hyvin ja osaat tukea paikallistoimijoitamme monenlaisissa järjestöarkeen liittyvissä asioissa.

Sinulla on kokemusta tapahtumatuotannon vetämisestä, ja osaat ottaa huomioon tapahtuman järjestämiseen kuuluvat asiat aina yksityiskohdista suurempiin linjoihin. Omaat hyvät tekniset perustaidot niin tietokoneiden, piuhojen, projektorien kuin Google-työympäristönkin kanssa. Olet kylmähermoinen multitaskaaja ja osaat edistää useampaa projektia rinnakkain. Et koskaan jää ihmettelemään tumput suorina, vaan keksit luovia ratkaisuja nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Arvostamme hakijassa soveltuvaa koulutusta tai opintoja, Vihreiden nuorten tai muun vihreän järjestökentän tuntemusta, kokemusta projektien vetämisestä ja nuorten kanssa työskentelystä sekä kokemusta jäsenhankinnan toteuttamisesta, suunnittelusta ja organisoinnista.

Meillä pääset työskentelemään politiikan aitiopaikalle jatkuvasti kasvavan, innostuneen aktiivijoukon parissa. Pääset kehittämään itseäsi sekä jättämään kädenjälkesi suomalaiseen vihreään nuorisoliikkeeseen. Emme lupaa helppoa työtä, mutta onnistumisen kokemuksia, iloisen tekemisen meiningin sekä unohtumattomia hetkiä kylläkin.

Työaika on 35 tuntia viikossa ja lähtöpalkka 2160 € kuukaudessa. Osa työstä sijoittuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Kolahtiko? Hae 15.1.2019 kello 23.59 mennessä lähettämällä meille CV sekä hakemus, jossa kerrot miten sinä vastaat hakemiamme ominaisuuksia ja taitoja. Hakemukset ja CV tulee lähettää pdf-muotoisena sähköpostin liitteenä osoitteeseen salla.merikukka@vihreatnuoret.fi. Kirjoitathan viestin otsikoksi “Hakemus järjestö- ja koulutussuunnittelijaksi”.

Rekrytoinnin aikataulu on seuraava:
15.1. viimeinen hakupäivä, haku päättyy
16.1. haastateltavat kutsutaan haastatteluun
18.1. haastattelut kello 11-16 välillä Vihreiden nuorten toimistolla Helsingissä

Valinta tehdään viikon kolme lopussa. Työ alkaa heti mahdollisimman pian valinnan jälkeen tai viimeistään 5.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa pääsihteeri Salla Merikukka:
2.-6.1. välillä ainoastaan puhelimitse 050 381 4643 ja
7.1. alkaen sähköpostitse salla.merikukka@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen