Hyppää sisältöön

Tampereen seudun vihreät nuoret hakee toiminnanjohtajaa!

Haluatko monipuolisen ja kivan osa-aikatyön nuorisojärjestössä? Oletko järjestötoiminnan moniosaaja, joka haluaisi oppia kantamaan vastuuta toiminnanjohtajan roolissa ja työskennellä politiikan parissa?

Tampereen seudun vihreät nuoret hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen. Toiminnanjohtajan tehtävänä on yhdessä Tampereen seudun vihreiden nuorten hallituksen kanssa ylläpitää yhdistyksen toimintaa sekä tukea hallituksen työskentelyä.

Toiminnanjohtaja:

  • toimii sihteerinä hallituksen kokouksissa
  • hoitaa yhdistyksen kirjanpitoa
  • vastaa yhdistyksen jäsenasioista
  • ajan salliessa auttaa myös viestinnässä ja tapahtumien järjestämisessä
  • tukee yhdistyksen aktiiveja kampanjatyössä

Tässä työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, joustavaa asennetta ja järjestelmällisyyttä. Toivomme, että sinulla on kokemusta järjestötoiminnasta, omaat hyvät ajanhallintataidot ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä pääsääntöisesti ilta-aikaan. Katsomme eduksi kokemuksen taloudenhoidosta, vaalityöstä sekä vihreän järjestötoiminnan tuntemusta.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on iloinen tekemisen meininki. Pääset tekemään monipuolisia järjestötehtäviä aitiopaikalle mielenkiintoiseen poliittiseen ympäristöön. Työhön perehdytetään hyvin – emme oleta, että osaat kaikkea valmiiksi!

Tehtäviä hoidetaan yhteistyössä järjestön hallituksen kanssa. Toiminnanjohtaja keskittyy pääsääntöisesti järjestön hallintoon ja antaa näin luottamustoimijoille enemmän aikaa keskittyä itse politiikkaan ja tapahtumien järjestämiseen. Toiminnanjohtaja kuitenkin tukee luottamustoimijoita tapahtumien järjestämisessä sekä siihen liittyvässä viestinnässä.

Toiminnanjohtajan työaika on 16 tuntia kuukaudessa, joten työ sopii mainiosti esimerkiksi opintojen oheen. Palkka on 176 € kuukaudessa (11 € / h). Työnantajana toimii Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ja esihenkilönä liiton pääsihteeri, mutta työnohjaajana toimii Tampereen seudun vihreiden nuorten puheenjohtaja.

Työ edellyttää osallistumista kokouksiin ja tapaamisiin ilta-aikaan. Osa työstä on suoritettavissa vapaavalintaisena aikana työntekijälle sopivana ajankohtana.

Hakeminen
Oletko etsimämme henkilö? Mahtavaa! Laita meille hakemus 4.11.2018 klo 23.59 mennessä osoitteeseen paasihteeri@vihreatnuoret.fi otsikolla
Tampereen toiminnanjohtaja. Liitä mukaan ansioluettelosi (CV).

Haastatteluun kutsuttavat kontaktoidaan tiistaina 6.11. aikana.
Haastattelut järjestetään keskiviikkona 7.11. kello 10.00-14.00 välillä. Haastatteluita ei ole mahdollista pitää muina ajankohtina. Valinnasta ilmoitetaan viikon sisällä haastattelusta.

Perehdytys työhön tapahtuu joulukuussa 2018.

Lisätietoja sähköpostitse antaa:

Salla Merikukka
Pääsihteeri, Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto
salla.merikukka@vihreatnuoret.fi

Ville Tynkkynen
Puheenjohtaja, Tampereen seudun vihreät nuoret
villetynkkynen@hotmail.com

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen