Hyppää sisältöön

Hae projektikoordinaattoriksi tai viestinnän tuottajaksi tekemään syksyn edustajistovaaleja Vihreissä nuorissa!

Monissa opiskelija- ja ylioppilaskunnissa käydään edustajistovaalit syksyllä. Vihreät nuoret etsii nohevia tekijöitä rakentamaan vihreää vaalivoittoa korkeakouluissa!

Vihreät nuoret etsii ihmisistä ja vaaleista innostunutta projektikoordinaattoria vetämään edustajistovaaliprojektia syksyn 2019 ajaksi. 

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu Vihreiden listojen edustajistovaalikampanjan koordinointi opiskelija- ja ylioppilaskunnissa. Koordinointi sisältää mm. paikallistoimijoiden tukemista ehdokashankinnassa ja kampanjoinnissa sekä kattokampanjan suunnittelua. Projektikoordinaattorin työparina toimii viestinnän tuottaja, jonka tehtävä on tuottaa visuaalisia viestintämateriaaleja.

Projektikoordinaattorin tehtävässä tarvitsee oma-aloitteisuutta, ideointikykyä sekä hyvää hoksnokkaa ihmisten kanssa. Kokemus vaalityöstä tai edustajistovaaleista ei ole pahitteeksi. 

Projektikoordinaattorin tehtävä on urakkatyö (100 tuntia) ja siitä maksetaan 1200 euroa sisältäen lomakorvauksen. Projektikoordinaattori vastaa itse omista työvälineistään. Työtä voi tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaisesti. 

Lähetä pdf-muotoisena CV sekä hakemuksesi, jossa kerrot keskeisestä osaamisestasi, 18.8.2019 kello 23.59 mennessä osoitteeseen salla.merikukka@vihreatnuoret.fi (viestin otsikko: Hakemus projektikoordinaattoriksi). Valinta tehdään viikolla 33 ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan. 

Vihreät nuoret etsii hyvän visuaalisen silmän omaavaa viestinnän tuottajaa syksyn 2019 edustajistovaaliprojektin ajaksi. 

Viestinnän tuottajan tehtävä on luoda visuaalisia vaalimateriaaleja aina kuvista videoihin. Viestinnän tuottajan työparina toimii projektikoordinaattori, joka vastaa muista vaaleihin liittyvistä tehtävistä. 

Viestinnän tuottajan tulee olla teknisesti perillä kuvan ja videon tuottamisesta laadukkaasti. Luovuuden vallassa myös deadlineista tulee pystyä pitämään kiinni. 

Viestinnän tuottajan tehtävä on urakkatyö (100 tuntia) ja siitä maksetaan 1200 euroa sisältäen lomakorvauksen. Viestinnän tuottaja vastaa itse omista työvälineistään ja ohjelmistoistaan. Työtä voi tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaisesti. 

Lähetä pdf-muotoisena CV sekä hakemuksesi, jossa kerrot keskeisestä osaamisestasi, 18.8.2019 kello 23.59 mennessä osoitteeseen salla.merikukka@vihreatnuoret.fi (viestin otsikko: Hakemus viestinnän tuottajaksi). Valinta tehdään viikolla 33 ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan. 

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen