Hyppää sisältöön

Vihreät nuoret hakee osa-aikaista poliittisen viestinnän suunnittelijaa!

Oletko taitava monikanavaisen viestinnän tuottaja, joka innostuu tavoittavan, vaikuttavan ja monipuolisen viestinnän suunnittelusta sekä omaa vihreän arvomaailman? Vihreät nuoret hakee osa-aikaista poliittisen viestinnän suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen osaksi maailmaa muuttavaa tiimiä! Oletko sinä etsimämme henkilö?

Poliittisen viestinnän suunnittelija vastaa Vihreiden nuorten poliittisen viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta tiiviissä yhteistyössä liiton puheenjohtajien, toisen viestintäsuunnittelijan ja pääsihteerin kanssa. Viestintäsuunnittelija tuottaa materiaalia someen, sisäisesti ja sidosryhmille ja tukee liiton puheenjohtajien vaikuttamistyötä. Tehtäviin kuuluu video-, kuva- ja graafisen materiaalin tuottamista ja taittamista sekä nettisivujen päivittämistä. Tehtävään sisältyy lisäksi poliittisen viestinnän suunnitelmallista ja strategista kehittämistä yhdessä muun tiimin kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vihreää arvomaailmaa
  • Ymmärrystä vaikuttamisesta ja poliittisista rakenteista
  • Someviestinnän sisällöntuotannon osaamista
  • Adobe-ohjelmien osaamista tai vahva halu oppia
  • Oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä

Lisäksi arvostamme:

  • erityistä osaamista sosiaali-, koulutus-, tai yhdenvertaisuuspolitiikasta tai muusta politiikan osa-alueesta
  • kokemusta sidosryhmätyöstä ja/tai toiminnasta eri kansalaisjärjestöissä
  • media- tai viestinnän alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta alalta
  • sujuvaa suomen, ruotsin, ja/tai englanninkielentaitoa

Viestintäsuunnittelija pääsee itse kehittämään laajasti koko järjestön poliittista viestintää sekä vaikuttamaan omaan työnkuvaan. Tehtävä soveltuu oma-aloitteiselle ihmiselle, joka haluaa parantaa maailmaa tavoittamalla ja tuomalla yhteen nuoria vaikuttajia viestinnän keinoin esimerkiksi opintojen ohelle. Tiimimme on tiivis, dynaaminen ja innostava. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat näköalapaikan päivän politiikkaan ja pääset olemaan osa kasvavaa, monimuotoista ja maailmaa muuttavaa vihreää yhteisöä! 

Työ on osa-aikainen 50% (17,5 h) viikossa ja määräaikainen alkaen lokakuusta-31.8.2022, mahdollisuudella jatkoon rahoituksen vahvistuessa. Määräaikaisuuden perusteena on osa-aikaisen opintovapaan sijaisuus. Lähtöpalkka on 1212,5 €/kk ja lisät määräytyvät Vihreiden nuorten palkkasopimuksen mukaan. 

Työhön kuuluu joitain viikonloppuja ja iltoja, ja työajat ovat joustavat. Toimipaikkana on pääasiallisesti Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton toimisto Helsingissä, osittaisella etätyömahdollisuudella. Työehdoista voi lukea lisää Vihreiden nuorten paikallisesta sopimuksesta. Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Huomioithan, että Vihreissä nuorissa käytämme anonyymia rekrytointia, ja kaikki hakemukset anonymisoidaan siten, että henkilöön liittyvät ominaisuudet poistetaan. 

Jos olet etsimämme henkilö, hae täyttämällä tätä lomaketta ja lisää liitteeksi CVsi viimeistään 21.9. klo 23.59 mennessä. Haastattelut pidetään etänä lähtökohtaisesti 23.9. ja 24.9. Toivomme, että valittu henkilö pystyy aloittamaan työssään lokakuun alusta tai sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja hakuprosessista antaa Vihreiden nuorten pääsihteeri

Bicca Olin, paasihteeri@vihreatnuoret.fi, 040 35 25 232.

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto, lyhyemmin Vihreät nuoret, on Vihreä liitto rp:n nuoriso- ja opiskelijajärjestö. Liitto koostuu paikallisista jäsenjärjestöistä sekä suorista henkilöjäsenistä. Vihreillä nuorilla on 1500 jäsentä ympäri Suomen ja toimintaa 22 paikkakunnalla.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen