Hyppää sisältöön

Hae mukaan NVV-kurssille!

Haku Vihreiden nuorten perinteiselle ja suositulle Nuori vihreä vaikuttaja -kurssille on auki!

Kurssilla tutustutaan vihreisiin arvoihin ja niitä ajavaan toimintaan – aina paikalliselta tasolta valtakunnalliseen, EU:n ja kansainväliselle tasolle asti. Kurkistamme politiikan tekemiseen ja kansalaisjärjestöjen kulissien taakse sekä pohdimme vaikuttamista yksittäisen ihmisen näkökulmasta. Kurssilta saat tietoa, taitoa ja tukea vaikuttamiseen ja löydät juuri oman tapasi saada äänesi kuuluviin, sekä tapaat myös uusia samanhenkisiä ystäviä.

Toivomme kurssille 15-25-vuotiaita hakijoita erilaisista taustoista ympäri Suomea – aiempaa kokemusta tai Vihreiden nuorten jäsenyyttä et tarvitse, vaan tärkeintä on motivaatio ja innostus. Hae kurssille täyttämällä tämä lomake ke 15.9. mennessä. Valinnasta ilmoitetaan viimeistään 28.9. mennessä.

Kurssin alustava ohjelma

1. kurssikerta 15-16.10. (pe-la), Helsinki
Tervetuloa! Vihreä vaikuttaminen

2. kurssikerta 27-28.11. (la-su), Oulu, Vihreiden nuorten liittokokouksen yhteydessä
Paikallispolitiikasta Brysseliin – kurkistus vihreiden nuorten toimintaan ja EU-politiikkaan

3. kurssikerta: 28-29.1. (pe-la), Helsinki
Kansalaisjärjestöt ympäristövaikuttajina

Kurssimatka Brysseliin (tod. näk. 25.2.-6.3. tai 4.-13.3.)

4. Kurssikerta 8-9.4. (pe-la), Helsinki
Tasa-arvoinen politiikka ja media

Kurssikerrat järjestetään fyysisinä tapaamisina, jos tilanne sen sallii. Kurssin osallistumismaksu on 100 euroa, mikä kattaa koko ohjelman ja Helsingissä järjestettävien kurssikertojen osalta vähintään yhden aterian per kurssikerta sekä pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville matkakulut ja tarvittaessa majoituksen. Odotamme osallistujilta sitoutumista kurssiin, mutta mikäli et syystä tai toisesta voi osallistua paikan päällä, voit osallistua kurssikerroille sovitusti myös etäyhteydellä.

Lisäksi pyrimme myös järjestämään keväällä perinteisen kurssimatkan Brysseliin, ja matka toteutuu, jos koronatilanne sen sallii. Matkan hinta on 120 euroa osallistujalta, mikä kattaa matka- ja majoituskulut muttei ruokia, ja se laskutetaan jälkikäteen matkalle osallistuneilta. Sekä kurssimaksusta että matkan maksusta voi pyytää alennusta, maksujärjestelyä tai vapautusta, jotta kenenkään osallistuminen ei jää taloudellisesta tilanteesta kiinni.

HUOM! Jos olit suunnitellut osallistuvasi Oulun liittokokoukseen osallistujana, kirjoitathan siitä maininnan “onko jotakin muuta, mitä meidän pitäisi tietää”-kohtaan. Tämä tieto ei vaikuta kurssilaisten valintaan muuten kuin käytännön järjestelyjen tasolla.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen