Hyppää sisältöön

Sara Nyman Turun Vihreiden nuorten toiminnanjohtajaksi!

Turun Vihreiden nuorten toiminnanjohtajaksi on valittu Sara Nyman. 

Turkulainen Nyman opiskelee poliittista historiaa. Hän on työskennellyt kesän Vihreän puolueen viestintäharjoittelijana. Ennen toiminnanjohtajan pestiään hän on toiminut Helsingin vihreiden nuorten kurssisihteerinä sekä Turun vihreiden nuorten hallituksessa. Kokemusta on karttunut myös niin luottamustoimissa kuin työsuhteissakin muissa nuoriso- ja ympäristöjärjestöissä. 

“Nuorilla on valtavasti ideoita ja halua muuttaa maailmaa, joten on upeaa olla mukana mahdollistamassa tätä tekemistä. Odotan innolla tulevaa toimintaa ja vihreiden nuorten tapaamista”, Sara Nyman kertoo.

Nyman aloitti Turun Vihreiden nuorten toiminnanjohtajana 16.8.2021.

Nymanin vastuualueelle kuuluu mm. yhdistyksen hallinnosta, taloudenhoidosta ja jäsenasioista vastaaminen, sihteerinä toimiminen hallituksen kokouksissa, hallituksen ja puheenjohtajan tukeminen tehtävissään, yhdistyksen viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä hallituksen kanssa, tapahtumien järjestelyissä tukeminen sekä jäsenhankinnan ja toiminnan suunnittelu yhdessä hallituksen kanssa.

“Olen niin innoissani meidän ja Turun vihreiden nuorten puolesta, kun saamme juuri Saran kaltaisen osaajan vahvistamaan tiimiä! Saralla on pitkä ja monipuolinen kokemus järjestökentällä, nuorisoalalla ja puoluepolitiikassa eri tehtävissä, ja tuo organisaatioon aivan erityistä osaamista ja näkemystä nuorten vaikuttamisesta ja nuorten tukemisesta politiikassa. Olen vakuuttunut, että Turun vihreät nuoret ovat erittäin hyvissä käsissä! ” iloitsee pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Lisätietoja:

Bicca Olin
Pääsihteeri, Vihreät nuoret
0403525232
bicca.olin@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen