Hyppää sisältöön

Opettaja, järjestä etäkoulussa nuorisopoliitikkojen virtuaalipaneeli!

Koronapandemiasta johtuva poikkeustila muuttaa Suomessa kaikkien arkea. Hallitus on määrännyt koulutilat suljettaviksi ja koulutus siirtyy etä- ja itseopiskelupainotteiseksi. Tähän uuteen tilanteeseen sopeutuminen vaatii yhteisiä ponnistuksia niin oppilailta kuin opettajiltakin.

Me poliittisten nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen puheenjohtajat tahdomme tarjota tänä poikkeuksellisena aikana kaiken tukemme niille, joihin tilanne vaikuttaa. Tarjoamme siksi opettajille mahdollisuuden kutsua meidät osana etäopetustaan virtuaalisesti järjestettävään paneelikeskusteluun. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus oppilaiden haastatella nuorisopolitiikan johtoa omalta kotisohvaltansa.

Olemme kaikki kokeneita toimijoita politiikan kentällä. Edustamme erilaisia poliittisia kantoja, mutta yhtenäistä kunnioitusta toisiamme ja hyvää keskustelua kohtaan. Nuorina poliitikkoina olemme myös oppilaille usein samaistuttavampi vertailukohde kuin keski-ikäiset poliitikot.

Lupaamme jokaiseen toteutuvaan paneeliin useamman osallistujan politiikan eri laidoilta. Voimme sopia yhdessä tilanteeseen parhaiten sopivasta alustasta. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jotta luokkasi ehtii mukaan!


Amandan Pasanen
,
+358 40 9611330, 
amanda.pasanen@vihreatnuoret.fi

Brigita Krasniqi,
+358 45 1312554,
brigita.krasniqi@vihreatnuoret.fi

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton tasa-arvoiset puheenjohtajat

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen