Hyppää sisältöön

Vihreiden nuorten viestintäsuunnittelijaksi Kia Katjos

Katjos on kokenut monikanavaisen viestinnän tuottaja ja suunnittelija, joka tuo Vihreisiin nuoriin vahvaa kohderyhmäosaamista sekä luovia ideoita videoviestinnän kehittämiseen. Katjos on viimeisimpänä toiminut Lukiolaisten liiton täysipäiväisenä varapuheenjohtajana, vastuualueellaan mm. opiskelijapalveluiden, viestinnän ja markkinoinnin kehittäminen. 

– On merkittävää ja inspiroivaa päästä mukaan Vihreiden nuorten matkaan ja sen myötä muuttaa maailmaa viestinnän avulla. Erityisesti minua innostaa löytää uusia tapoja tavoittaa nuoria sekä tietenkin tulevien kuntavaalien suunnittelu, Katjos kommentoi valintaansa.

Katjos aloittaa Vihreiden nuorten viestintäsuunnittelijana 9. maaliskuuta. Viestintäsuunnittelijan tehtävä on uusi. Vihreiden nuorten toimistolla työskentelee hänen lisäkseen pääsihteeri, järjestö- ja koulutussuunnittelija sekä kaksi kokopäiväistä puheenjohtajaa. Lisäksi Vihreiden nuorten tiimiin kuuluu kurssikoordinaattori sekä paikallisjärjestöjen toiminnanjohtajat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Katjoksen vastuualueelle kuuluu mm. Vihreiden nuorten ulkoisen viestinnän suunnittelu ja koordinointi, poliittisen viestinnän toteuttaminen yhdessä puheenjohtajien kanssa sekä materiaalin tuottamisesta someen, tapahtumiin ja jäsenille.

– Kian inspiroivat visiot ja monipuolinen viestintäosaaminen tuo kaivattua näkökulmaa ja kokemusta meidän työyhteisöön. Olemme valtavan iloisia siitä, että saamme Kian kaltaisen osaajan vahvistamaan ja kehittämään meidän viestintää entistä dynaamisempaan ja vaikuttavampaan suuntaan, iloitsee pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Lisätietoja:

Bicca Olin, pääsihteeri
040 3525232

Kuva: Olivia Takkinen

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen