Hyppää sisältöön

Nyt on aika rakentaa parempaa tulevaisuutta!

Sipilän hallitus on jättänyt tänään eroilmoituksen.

Tämä hallitus ei välittäny luonnosta eikä ilmastosta, ei naisista, tasa-arvosta, ihmisoikeuksista eikä koulutuksesta. Sipilän hallitus leikkasi naisvaltaisen julkisen sektorin palkoista, tyttöjen ja naisten asemaa maailmalla parantavasta kehitysyhteistyöstä. Tämä hallitus puolusti Soinin aborttivastaisia kantoja eikä uudistanut translakia, ja kaiken päälle toteutti mittavat koulutusleikkaukset.

Sipilän hallitus ei välittänyt uhanalaisten metsälajien suojelusta eikä metsiemme hiilinielujen kasvattamisesta ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Tämä hallitus halusi ajaa alas Suomen ympäristöhallinnon, jotta luontoa voitaisiin yhä etenevissä määrin hyväksikäyttää raaka-ainevarastona ilman viranomaisten puuttumista.

Nyt on aika rakentaa parempaa tulevaisuutta! Tehdään yhdessä ilmastokestävä, feministinen ja koulutukseen panostava Suomi. Suomi, jossa tasa-arvo on sanojen sijaan oikeita tekoja. Suomi, jossa ymmärretään luonnon itseisarvo ja ilmastonmuutoksen torjunnan kiireellisyys myös tekojen tasolla. Suomi, jossa koulutus on kaikille laadukasta ja maksutonta.

Huhtikuun eduskuntavaaleissa päätetään tämän maan suunta. Käytä ääntäsi paremman tulevaisuuden puolesta. Näytä luontosi ja äänestä vihreitä!

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen