Hyppää sisältöön

Kansanmurhaaja ulos Euroviisuista! 

Toisin kuin ‘sivistyspuolueen’ nuorisoedustajat, me emme voi nauttia popcornit kädessä kolonialistisen kansanmurhaajan viisuesityksestä tavalliseen tapaan välittämättä ihmishengistä. Me emme hyväksy silmiemme edessä tapahtuvaa ihmisyyden halventamista.

Eurooppa ei voi sallia maan, joka on toimillaan aiheuttanut kymmeninen tuhansien, pakenemaan kykenemättömien ihmisten kuoleman jo kuukausia kestäneellä pommituksella, osallistua musiikkikilpailuun. Me Vihreät nuoret tuemme Suomen musiikkialan vaatimuksia sulkea Israel ulos vuoden 2024 Euroviisuista.

“Me emme voi antaa hiljaista hyväksyntäämme kansanmurhalle sallimalla Israelin osallistua kisoihin. Jo vuosikymmeniä jatkunut palestiinalaisten sorto ja silmitön siviileihin kohdistuva väkivalta ja tappaminen on saatava loppumaan”, vaatii puheenjohtaja Miro Ilvonen.

“Alueelle on saatava tulitauko välittömästi ja jo asuinkelvottomaksi pommitetulle Gazan alueelle humanitäärisen avun perille saamisessa tulee olla ehdoton. Tilanne alueella on maanpäällinen helvetti. Luulisi kansainvälisen oikeuden kiinnostavan myös hallituspuolueen nuorisojärjestöä”, kyseenalaistaa puheenjohtaja Selinä Nera.

“Kuten sanottu, Israel on omilla toimillaan asettanut kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeudet naurunalaiseksi. Suomen osana Eurooppaa ja kansainvälistä yhteisöä tulee tehdä kaikkensa tappamisen lopettamiseksi ja kestävän rauhan rakentamiseksi. Ei koskaan enää tarkoittaa, ei koskaan enää”, puheenjohtajat Nera ja Ilvonen vaativat.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen