Hyppää sisältöön

Jesse Kareinen Vihreiden nuorten järjestö- ja koulutussuunnittelijaksi

Vihreiden nuorten uudeksi järjestö- ja koulutussuunnittelijaksi on valittu Jesse Kareinen.

Kareinen on 25-vuotias ja toiminut ennen uuteen tehtävään siirtymistä mm. Helsingin Vihreiden Nuorten toiminnanjohtajana sekä Turun vihreiden nuorten puheenjohtajana. Lisäksi Kareisella on pitkä ja monipuolinen järjestö- ja opiskelijakuntatausta, johon sisältyy muun muassa harjoittelujakso Mielenterveyspoolilla Terapiatakuu-kansalaisaloitteen parissa. Hän opiskelee järjestö- ja nuorisotyötä Humanistisessa ammattikorkeakoulussa.

“Olen innoissani, että saan hypätä kehittämään Vihreiden nuorten toimintaa koko maassa ja pääsen työskentelemään meidän upeiden tyyppien kanssa! Meidän aktiivien omistautuminen ja into ovat asioita, joita ei rahalla saa ja siksi on suunnaton etuoikeus päästä tekemään töitä heidän kanssaan. Samaan aikaan olen kiitollinen ajastani Helsingin Vihreillä Nuorilla ja haluankin kiittää kaikkia, joiden kanssa olen saanut olla nostamassa Helsingin Vihreiden Nuorten toimintaa uudelle tasolle”, Jesse Kareinen kertoo.

Kareinen aloittaa Vihreiden nuorten järjestö- ja koulutussuunnittelijana 4.8.2020. Vihreiden nuorten toimistolla työskentelee hänen lisäkseen pääsihteeri, viestintäsuunnittelija, kansainvälinen hankekoordinaattori sekä kaksi kokopäiväistä puheenjohtajaa. Lisäksi Vihreiden nuorten tiimiin kuuluvat paikallisjärjestöjen toiminnanjohtajat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. 

Kareisen vastuualueelle kuuluu mm. Vihreiden nuorten jäsenjärjestöjen, toimintaryhmien ja työryhmien tukeminen ja kouluttaminen sekä valtakunnallisten koulutusten ja tapahtumien järjestäminen. Kareinen vastaa myös jäsenasioista, jäsenhankinnasta sekä henkilöjäsenten toiminnasta. Lisäksi tehtävään kuuluu jäsenten yhteisöllisyyden, inspiraation ja hyvinvoinnin tukeminen sisäisen viestinnän keinoin, somessa ja muilla digitaalisilla alustoilla. 

“Jesse vastaa täydellisesti meidän toivetta rautaisesta järjestö- ja nuorisotyön osaajasta, joka on valmis hyppäämään suoraan syvään päätyyn tukemaan jäsenjärjestöjä ja aktiivikenttää. Jessen ammattimainen ote ja kunnianhimoiset visiot toiminnan kehittämisestä kaikilla tasoilla tulevat todellakin tarpeeseen kuntavaalikevättä kohti mennessä. Upeaa saada sellainen tyyppi työyhteisöön!”, iloitsee pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Lisätietoja:
Bicca Olin
Pääsihteeri, Vihreät nuoret
0403525232
bicca.olin@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen