Hyppää sisältöön

Ilmastonmuutos torjutaan kaupungeissa – Vihreiden nuorten kaupunkivision julkkarit

Tervetuloa tutustumaan vihreään kaupunkisuunnitteluun!

Kestävä vihreä kaupunkisuunnittelu on avainasemassa ilmastonmuutoksen torjunnassa ja ihmisten hyvinvoinnin turvaamisessa. Kaupungistuminen on globaali megatrendi, joka tulee nähdä mahdollisuutena ihmiskunnan kehitykselle ja muulle luonnolle aiheutuvan rasituksen pienentämiselle. 

Vihreiden nuorten Kaupunkivisio-pamfletin julkkareissa keskustellaan vihreästä ja kestävästä kaupunkisuunnittelusta. Mukana mm Helsingin kaupunkiympäristöstä vastaava apulaispormestari Anni Sinnemäki, vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja oululainen kaupunginvaltuutettu Jenni Pitko, Turun kaupunkiympäristölautakunnan ja Turun vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Saara Ilvessalo sekä Vihreiden nuorten alumnipuheenjohtaja, arkkitehtiopiskelija ja helsinkiläinen varavaltuutettu Sameli Sivonen.

Tilaisuuden avaa Vihreiden nuorten puheenjohtaja Amanda Pasanen, jonka jälkeen Vihreiden nuorten kaupunkivisiotyöryhmän puheenjohtaja Mikko Airikkala esittelee Kaupunkivisiota. Tämän jälkeen seuraa apulaispormestari Anni Sinnemäen puheenvuoro, jonka jälkeen siirrytään paneelikeskusteluun muiden osallistujien kanssa. Paneelikeskustelua juontaa Vihreiden nuorten hallituksen jäsen Peppi Seppälä.

Tilaisuus toteutetaan webinaarina, joka striimataan Vihreiden nuorten fb-sivulle. Tilaisuuden lopussa webinaarin seuraajilla on mahdollisuus esittää panelisteille ja puhujille kysymyksiä.

Mitä? Vihreiden nuorten Kaupunkivision julkkarit
Missä? Webinaari striimataan suorana Vihreiden nuorten fb-sivulta (@vihreatnuoret).
Milloin? torstaina 22.10.2020 klo 17
Miksi? Koska kestävä kaupunkisuunnittelu on avainasemassa ilmastonmuutoksen torjunnassa ja ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä.

Lue lisää tapahtumasta täällä!

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen