Hyppää sisältöön

Hae mukaan NVV-työryhmään!

HUOM. HAKUAIKAA JATKETTU SU 1.8. ASTI!

Haluaisitko olla mukana suunnittelemassa vuoden 2021-22 perinteistä Nuori vihreä vaikuttaja (NVV) -kurssia?

NVV-kurssin työryhmässä pääset mukaan suunnittelemaan ja järjestämään kurssin ohjelmaa, valitsemaan kurssin osallistujat ja tietysti kurssikerroille mukaan fiilistelemään tunnelmaa ja tutustumaan uusiin kurssilaisiin! Työryhmän jäsenenä voit esimerkiksi tuoda esiin omia ideoitasi kurssin kehittämiseksi, ideoida ohjelmaa kurssikerroille, kontaktoida puhujia, suunnitella ja toteuttaa kurssin viestintää, vetää jonkin aktiviteetin kurssikerroilla ja auttaa kurssikertojen käytännön järjestelyissä – omasta kiinnostuksestasi riippuen. Työryhmän jäsenenä pääset siis kehittämään omaa osaamistasi ja samalla pitämään hauskaa, oppimaan lisää politiikasta ja vaikuttamisesta ja tutustumaan muihin vihreästä politiikasta ja vaikuttamisesta kiinnostuneisiin nuoriin.

Vihreiden nuorten koulutussuunnittelija vetää työryhmän työtä ja on vastuussa kokonaisuuden pyörittämisestä ja kurssin vetämisestä. Työryhmä kokoustaa noin kerran kuussa elo-huhtikuussa, lisäksi työryhmän jäsenet voivat osallistua noin kerran kuussa tai kahdessa pidettäville kurssikerroille loka-huhtikuussa. Edellytämme, että työryhmän jäsenet sitoutuvat toimintaan koko kurssin ajaksi.

Ensimmäinen suunnittelupalaveri uudella työryhmällä olisi tarkoitus pitää etänä elokuussa viikolla 16.-20.8. ja toivoisimme kaikkien työryhmän jäsenten osallistuvan palaveriin.

Kiinnostuitko? Hae mukaan NVV-kurssin työryhmään täyttämällä tämä lomake 1.8. mennessä!

Kysyttävää? Ota yhteyttä koulutussuunnittelija Ella Rouheeseen: ella.rouhe@vihreatnuoret.fi / 0452113577

Psst. Oletko itse käynyt NVV-kurssin? Liity alumnilistalle!

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen