Hyppää sisältöön

Anne Hietaharju Vihreiden nuorten kuntavaali- ja koulutuskoordinaattoriksi!

Vihreiden nuorten uudeksi kuntavaali- ja koulutuskoordinaattoriksi on valittu Anne Hietaharju.

Hietaharju on kotoisin Keravalta ja hänellä on pitkä kokemus opiskelijajärjestötoiminnasta sekä nuorten kanssa työskentelystä. Ennen Vihreille nuorille siirtymistään Hietaharju on työskennellyt muun muassa sosiaali- ja terveysministeriössä sekä Lukiolaisten Liiton viestintäkoordinaattorina. Hietaharju on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta.

“Olen tosi innoissani päästessäni aloittamaan hommat Vihreillä nuorilla! Ihanaa päästä tekemään töitä kivassa porukassa kuntavaalien ja nuorten ehdokkaiden tukemisen parissa”, Anne Hietaharju kertoo.

Hietaharju aloittaa Vihreiden nuorten kuntavaali- ja koulutuskoordinaattorina 24.8.2020. Työtehtävä on uusi. Vihreiden nuorten toimistolla työskentelee hänen lisäkseen pääsihteeri, järjestö- ja koulutussuunnittelija, viestintäsuunnittelija, kansainvälinen hankekoordinaattori sekä kaksi kokopäiväistä puheenjohtajaa. Lisäksi Vihreiden nuorten tiimiin kuuluvat paikallisjärjestöjen toiminnanjohtajat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. 

Hietaharjun vastuualueelle kuuluu mm. koordinoida Vihreiden nuorten paikallisvaikuttamisen hanketta ja tukea valtakunnallisen kuntavaalikampanjan koordinointia. Tehtäviin kuuluu valtakunnallisten tapahtumien ja koulutusten sekä webinaarien järjestäminen vaikuttamisesta kiinnostuneille nuorille, nuorille kuntavaaliehdokkaille sekä vaalikampanjoinnista kiinnostuneille nuorille. Kuntavaali- ja koulutuskoordinaattori tukee Vihreiden nuorten jäsenjärjestöjä ja kuntavaaliehdokkaita paikallisessa vaikuttamisessa sekä vaalikampanjoiden suunnittelussa. Tehtävään sisältyy lisäksi Vihreiden nuorten paikallisen vaikuttamisen ja vaalikampanjoinnin seurantaa ja raportointia kuntavaaleihin asti ja niiden jälkeen. Yhteistyön vahvistaminen paikallistason ja valtakunnallisen tason sekä nuorten ja puolueen välissä on merkittävä osa työtehtävää.

“Vaaleissa onnistuminen vaatii sen, että toimijoilla on osaamista ja että pystytään tukemaan ehdokkaiden, tukiryhmien ja jäsenjärjestöjen jaksamista. Aivan mahtavaa saada Annen kaltaista kokenutta ja lempeää järjestöosaajaa vahvistamaan meidän koko kentän osaamista ja tukemaan vaalivuoden läpi”, hehkuttaa pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Lisätietoja:
Bicca Olin
Pääsihteeri, Vihreät nuoret
0403525232
bicca.olin@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen