Hyppää sisältöön

Vihreät nuoret hakee viestintäsuunnittelijaa

Oletko taitava monikanavaisen viestinnän tuottaja, joka innostuu tavoittavan, monipuolisen viestinnän suunnittelusta, taitaa videoviestinnän salat ja omaa vihreän arvomaailman? Vihreät nuoret hakee täysipäiväistä viestintäsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi maailmaa muuttavaa tiimiä! Oletko sinä  etsimämme henkilö?

Viestintäsuunnittelija vastaa Vihreiden nuorten ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta yhteistyössä liiton puheenjohtajien, pääsihteerin sekä koulutus- ja järjestösuunnittelijan kanssa. Viestintäsuunnittelija tuottaa materiaalia someen, tapahtumiin ja jäsenille. Tehtäviin kuuluu videotuotantoa, valokuvaamista ja kuvien käsittelyä, nettisivujen päivittämistä sekä graafisen materiaalin tuottamista ja taittamista. Tehtävään sisältyy lisäksi viestinnän suunnitelmallista ja strategista kehittämistä, somekanavien analytiikan seurantaa ja raportointia sekä somemainosten luomista ja kohdentamista. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Videotuotannon osaamista ja kokemusta
  • Monipuolista someviestinnän sisällöntuotannon osaamista
  • Adobe-ohjelmien osaamista
  • Oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä

Lisäksi arvostamme:

  • kokemusta sosiaalisen median mainoksista
  • kokemusta järjestökentästä ja/tai nuorisoskenestä
  • media- tai viestinnän alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta alalta
  • sujuvaa suomen, ruotsin, ja/tai englanninkielentaitoa
  • kokemusta nettisivujen ylläpidosta

Viestintäsuunnittelija pääsee itse kehittämään laajasti koko järjestön viestintää sekä vaikuttamaan omaan työnkuvaan. Tehtävä soveltuu oma-aloitteiselle ihmiselle, joka haluaa parantaa maailmaa tavoittamalla ja tuomalla yhteen nuoria vaikuttajia viestinnän keinoin. Tiimimme on tiivis, dynaaminen ja innostava. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat näköalapaikan päivän politiikkaan ja pääset olemaan osa kasvavaa, monimuotoista ja maailmaa muuttavaa vihreää yhteisöä! 

Viestintäsuunnittelijan työaika on 35 h viikossa ja kuukausipalkka on 2400 €. Työhön kuuluu joitain viikonloppuja, ja työajat ovat joustavat. Toimipaikkana on pääasiallisesti Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton toimisto Helsingissä.  Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä meille työnäytteitä, CV:si ja vapaasti muotoiltu hakemus PDF-muodossa 19.2. klo 23.59 mennessä osoitteeseen paasihteeri@vihreatnuoret.fi. Haastattelut pidetään 25-27.2. aamupäivällä. Toivomme, että valittu henkilö pystyy aloittamaan työssään maaliskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Vihreiden nuorten pääsihteeri
Bicca Olin, paasihteeri@vihreatnuoret.fi, 040 35 25 232

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto, lyhyemmin Vihreät nuoret, on Vihreä liitto rp:n nuoriso- ja opiskelijajärjestö. Liitto koostuu paikallisista jäsenjärjestöistä sekä suorista henkilöjäsenistä. Vihreillä nuorilla on 1500 jäsentä ympäri Suomen ja toimintaa 22 paikkakunnalla.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen