Hyppää sisältöön

Hae Vihreiden nuorten kuntavaalityöryhmään!

Tule suunnittelemaan Vihreiden nuorten kuntavaalikampanjaa! Kuntavaalit käydään keväällä 2021. Vihreiden nuorten vaalitoiminnasta vastaa vaalityöryhmä, jota puheenjohtaa myös kampanjapäällikkönä toimiva Vihreiden nuorten pääsihteeri. Kuntavaalityöryhmä on tiivis asiantuntijatyöryhmä, joka suunnittelee Vihreiden nuorten kuntavaalikampanjan tiiviissä yhteistyössä hallituksen, ehdokkaiden ja jäsenjärjestöjen kanssa. Työryhmä valmistelee kuntavaaleja, suunnittelee liiton kattokampanjaa sekä tuottaa kuntavaaliohjelman Vihreiden nuorten liittokokouksen hyväksyttäväksi.

Pidämme yhdessä huolta, että kaikissa valtakunnallisissa vaaleissa (kuntavaalit, eduskuntavaalit, eurovaalit, edustajistovaalit ja seurakuntavaalit) on ehdolla vihreitä nuoria ja tarjoamme vihreiden nuorten ehdokkaille koulutusta, materiaaleja ja liittokokouksen niin päättäessä myös taloudellista tukea.

Hae vaalityöryhmän jäseneksi täyttämällä oheinen lomake 12.2.2020 mennessä. Haku on auki kaikille Vihreiden nuorten jäsenille. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse viikolla 8.

Lisätietoja voi kysyä Vihreiden nuorten pääsihteeriltä

Bicca Olin
paasihteeri@vihreatnuoret.fi
0403525232

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen