Hyppää sisältöön

Uusia kasvoja Vihreiden nuorten toimistolle

Vihreiden nuorten toimistolla on vuodenvaihteen jälkeen päivitetty muutamien työntekijöiden toimenkuvia ja palkattu tiimiin uusia osaajia.

Vihreiden nuorten hankesuunnittelijaksi valittiin Anja Presnukhina. Hänen vastuullaan ovat eurooppalainen Young Service Designers -hanke (European Youth Together -projekti). Lisäksi hän vastaa pääkaupunkiseudun Paikallisvaikuttamisen ABC- ja Kansainvälinen Vihreä Vaikuttaja (KVV) -kursseista. Teologiaa opiskeleva Presnukhina vaikuttaa mm. Kirkkonummen kunnallispolitiikassa sekä Euroopan Vihreissä nuorissa (FYEG). Aiempaa kokemusta häneltä löytyy järjestö- ja vaikuttamistyön lisäksi myös opetus- ja asiakaspalvelutehtävistä. Vapaa-ajallaan Anja viihtyy partiossa ja filmikuvaamassa.

“Viimeiset pari vuotta on pyörinyt minulla koulutuksen ja erilaisten kansainvälisten projektien parissa, ja olen aivan superonnellinen siitä, että voin tehdä tätä työkseni tulevaisuudessakin! Odotan tulevilta kuukausilta tehokasta työskentelyä mahdollisimman monipuolisten ja inklusiivisten hankkeiden eteen. Toinen ihana asia, jota odotan, on tiivis yhteistyö mm. toisen hankesuuunnittelijan Iinan kanssa”, Presukhina iloitsee.

Anjan työparina hankkeiden parissa työskentelemään siirtyy aiemmin Tampereen vihreiden nuorten toiminnanjohtajana työskennellyt Iina Vahteri. Hänen vastuullaan ovat jatkossa Nuori Vihreä vaikuttaja (NVV) -kurssi sekä Ahvenanmaalla järjestettävä yhteispohjoismainen Nordic Summer Camp. Töiden ja valtio-opin opintojen ulkopuolella Iina tunnetaan taitavana hevoskuiskaajana.

Tampereen vihreiden nuorten uutena toiminnanjohtajana on aloittanut Mikko Koivisto. Yhteisöpedagogiksi nuoriso- ja järjestöpainotuksella vuosi sitten valmistunut Koivisto tulee vastaamaan mm. yhdistyksen taloudenhoidosta, jäsenrekisterin ylläpidosta ja muista jäsenasioista, avustamaan viestinnässä, tapahtumien järjestämisessä sekä vaalikampanjoinnissa ja toimimaan sihteerinä hallituksen kokouksissa. Aiemmin Koivisto on vaikuttanut aktiivisesti mm. opiskelijakunta HUMAKOssa. Vapaa-ajalla Mikko tunnetaan kovana politiikan penkkiurheilijana ja musadiggarina.

”On ihanaa palata takaisin vaikuttamisen pariin. Meillä on hallituksessa upea porukka kasassa ja odotan innolla, mitä kaikkea päästään yhdessä tekemään Virnun ja Tampereen seudun hyväksi”, Koivisto hehkuttaa.

Viestintäsuunnittelijan tehtävään siirtyi aiemmin poliittisen viestinnän suunnittelusta vastannut Aura Castrén. Muutoksen myötä osa-aikaisuus vaihtui täysiin työtunteihin ja työsuhde vakinaistettiin. Hänen työpöydälleen siirtyy poliittisen viestinnän lisäksi myös järjestöllinen viestintä. Vapaalla Aura keskittyy höpöilemään ja täteilemään.

Uusista työntekijöistä ja päivitetystä tehtäväjaosta iloitsee myös pääsihteeri Bicca Olin.

“Ihanaa saada jälleen vahvistusta tiimiin, erityisesti hankkeiden ja paikallistason pariin. Anja tuo meille laajaa kokemusta kansainvälisistä projekteista ja Mikolla on rautainen ote nuorten osallisuuden edistämiseen. On myös ilo päästä tarjoamaan uusia monipuolisia haasteita meidän jatkaville työntekijöille Iinalle ja Auralle. Tästä on mahtavaa jatkaa kohti ensi vuoden eduskuntavaaleja!“, Olin toteaa.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen