Hyppää sisältöön

Tampereen seudun vihreät nuoret hakee toiminnanjohtajaa!

Haluatko monipuolisen ja kivan osa-aikatyön nuorisojärjestössä? Oletko luova ongelmanratkaisija, luonteeltasi oma-aloitteinen, idearikas ja joustava? Haluatko tukea nuoria vaikuttajia ja kantaa vastuuta toiminnanjohtajan roolissa sekä työskennellä politiikan parissa?

Vihreät nuoret hakee toiminnanjohtajaa Tampereen seudun vihreille nuorille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen helmi-maaliskuusta 2022 alkaen. 

Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu:

 • yhdistyksen hallinnosta vastaaminen (esimerkiksi taloudenhoito ja jäsenasiat)
 • toimiminen sihteerinä hallituksen kokouksissa 
 • hallituksen ja puheenjohtajan tukeminen tehtävissään
 • yhdistyksen viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä hallituksen kanssa
 • tapahtumien järjestelyissä tukeminen
 • jäsenhankinnan ja toiminnan suunnittelu yhdessä hallituksen kanssa
 • Young Service Designer-hankkeen koordinointia yhdessä projektivetäjän kanssa

Edellytämme:

 • järjestön arvoihin sitoutumista
 • hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
 • yhdistystoiminnan perusasioiden vahvaa tuntemusta 
 • järjestelmällisyyttä ja ajanhallintataitoja
 • ymmärrystä yhdistyksen taloudenhoidosta

Arvostamme:

 • kokemusta ja/tai opintoja nuoriso- ja järjestötyöstä
 • viestintätaitoja
 • projektinhallintataitoja
 • kielitaitoa
 • intoa kehittää toimintaa
 • vihreän politiikan ja järjestökentän tuntemusta
 • kokemusta vaalikampanjoinnista

Me taas puolestamme tarjoamme sinulle inspiroivan osa-aikatyön, mukavat työkaverit, motivoituneet luottamustoimijat sekä merkityksellisiä tehtäviä. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat arvokasta kokemusta, ja pääset olemaan osa kasvavaa, monimuotoista ja maailmaa muuttavaa vihreää yhteisöä! 

Työnantajana toimii Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ja esihenkilönä liiton pääsihteeri, kun taas työnohjaajana toimii Tampereen seudun vihreiden nuorten puheenjohtaja.

Toukokuun 2023 loppuun asti toiminnanjohtajan työaika on 12 tuntia viikossa ja lähtöpalkka on 754 euroa kuukaudessa, ja tällöin tehtävään sisältyy töitä YSD-hankkeen parissa, jonka rahoitus on määräaikainen. Tämän jälkeen työaika on 7 tuntia viikossa ja lähtöpalkka 440 euroa kuukaudessa. Mahdollisuuksia työajan kasvattamiseen tämän jälkeen on. Lisät määräytyvät Vihreiden nuorten palkkasopimuksen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti helmikuussa tai sopimuksen mukaan. 

Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputöitä sekä yksittäisiä työmatkoja kotimaassa ja Euroopassa, ja työajat ovat joustavat. Työehdoista voi lukea lisää Vihreiden nuorten paikallisesta sopimuksesta.

Pääasiallinen työskentelykaupunki on Tampere. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Huomioithan, että Vihreissä nuorissa käytämme anonyymia rekrytointia, ja kaikki hakemukset anonymisoidaan siten, että henkilöön liittyvät ominaisuudet poistetaan. 

Jos olet etsimämme henkilö, hae täyttämällä tämä lomake ja lisää liitteeksi CV:si 6.2. klo 23.59 mennessä. Haastattelut pidetään etänä 10.2. ja 11.2. Päätöksestä tiedotetaan viimeistään 14.2.

Lisätietoja antaa:

Vihreiden nuorten pääsihteeri Bicca Olin

0403525232 @biccaolin (puhelimitse, Whatsappin tai Telegramin kautta)

sekä: 

Tampereen seudun vihreiden nuorten varapuheenjohtaja Aisha Benahmed

benahmedaisha@gmail.com

0400347016

tai tarvittaessa

Tampereen seudun vihreiden nuorten puheenjohtaja Ella Helenius

ella@ellahelenius.fi

0440738738

Tampereen seudun vihreät nuoret (Virnu) on Pirkanmaalla toimiva Vihreiden nuorten jäsenjärjestö, joka edistää vihreiden arvojen mukaista toimintaa Tampereella ja sen seutukunnissa. Virnu on jäsenmäärältään Suomen toiseksi suurin Vihreiden nuorten jäsenjärjestö. Virnu järjestää erilaisia tapahtumia, kuten etäkokkausiltoja, uusien iltoja keväisin ja syksyisin sekä erilaisia koulutuksia ympäri vuoden. Virnun alaisuudessa toimii tällä hetkellä neljä eri aihealueisiin keskittyvää työryhmää, joita puheenjohtajaa hallituksen jäsenet. Virnu tekee myös yhteistyötä aikuisvihreiden paikallisjärjestöjen, kuten Tampereen vihreiden ja Pirkanmaan vihreiden kanssa. 

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto, lyhyemmin Vihreät nuoret, on Vihreä liitto rp:n nuoriso- ja opiskelijajärjestö. Liitto koostuu paikallisista jäsenjärjestöistä sekä suorista henkilöjäsenistä. Vihreillä nuorilla on yli 1000 jäsentä ympäri Suomen ja toimintaa 18 hyvinvointialueella. Lue lisää Vihreistä nuorista tässä: vihreatnuoret.fi/tietoa-meista

Young Service Designer (YSD) on kaksivuotinen (kesä 2021-kesä 2023) EU-rahoitteinen European Youth Together -hanke jonka tavoitteena on kasvattaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia paikallisesti palvelumuotoilun keinoin. Hanketta johtaa italialainen Conzortio Comunita Brianza ja Vihreät nuoret on yksi hankkeen kuudesta kumppanijärjestöistä. Lue lisää hankkeesta tässä: ysd-project.eu

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen