Hyppää sisältöön

Tule mukaan #munsankarit-kampanjaan!

Joskus otamme monet yhteiskuntamme perusasiat itsestäänselvyyksinä. Emme pysähdy ajattelemaan, että toimivan ja turvallisen arjen takana ovat ihmiset, jotka pistävät itsensä likoon ja tekevät osansa tämän yhteiskunnan eteen. Hoitajat, bussikuskit, ruoantuotannon, siivousalan, päiväkotien ja koulujen ammattilaiset ja kaikki he, jotka tällä hetkellä tekevät töitä sen eteen, että ihmisten arki on mahdollisimman helppoa poikkeusoloissa.

Me Vihreät nuoret haluamme kiittää teitä korvaamattomasta työstänne. Poikkeusoloissa suuren kiitoksen ja tuen ansaitsette te – yhteiskuntamme sankarit

Me haluamme, että myös poikkeusolojen jälkeen yhteiskuntamme muistaa, kuinka suuri merkitys naisvaltaisilla ja matalapalkkaisilla aloilla on. Nämä alat ansaitsevat arvostusta ja kunnioittavaa politiikkaa, myös silloin kun emme ole poikkeustilassa. Seuraavan kerran kun yhteiskunnassamme keskustellaan esimerkiksi hoitajien työolosuhteista ja palkoista toivomme, että kaikki muistavat nämä hetket, jolloin hoitajat pitivät tätä maata pystyssä. Me ainakin muistamme.

Näin osallistut:

Osoitetaan arvostuksemme yhteiskuntamme sankareita kohtaan 30.3.- 3.4.2020. Tehdään se ripustamalla parvekkeelta lakana tai teippaamalla ikkunaan viesti yhteiskuntamme sankareille!

1. Ota käyttöön sopiva lakana / pahvi / banneri tai muu alusta.

2. Kirjoita siihen viestisi seuraavan mallin mukaisesti:

Otsikko: (Ammattiryhmä, jota haluat kiittää.)
Teksti: (Esimerkiksi: Kiitos, että pidätte huolta meistä poikkeusolojenkin keskellä!)
#munsankarit

3. Ripusta teoksesi parvekkeeltasi tai ikkunastasi (ulos, ei sisään) nappaa kuva someen hashtagilla #munsankarit! Lisäksi tägää mukaan @vihreatnuoret, jotta voimme repostata teoksesi somessamme!

Täytetään 30.3. alkaen sosiaalinen media ja katukuva kiitoksilla sankareillemme ja osoitetaan yhdessä tukemme niille, jotka pitävät yhteiskuntaamme pystyssä poikkeusolojen läpi.

Lisätietoja:

Amanda Pasanen ja Brigita Krasniqi, Vihreiden nuorten puheenjohtajat

+358409611330, +358 45 1312554

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen