Hyppää sisältöön

Pieta Salonen Vihreiden nuorten pääsihteeriksi

Vihreiden nuorten pääsihteeriksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri Pieta Salonen. Salonen siirtyy Vihreisiin nuoriin European Youth Parliament (EYP) Finlandin pääsihteerin tehtävistä, jossa hän on kerryttänyt aiempaa kokemusta järjestöjohtamisesta. Salonen aloitti tehtävässä 3.10.2022.

Salonen on järjestökentän moniottelija. Aiemmin hän on toiminut mm. Turun Vihreiden nuorten toiminnanjohtajana, Helsingin Vihreiden nuorten hallituksessa sekä MEP Ville Niinistön harjoittelijana. Lisäksi hänellä on kokemusta sosiaalialan järjestöistä sekä urheilumaailmasta.

“Olen erittäin innoissani ja otettu luottamuksesta päästä johtamaan tätä upeaa järjestöä ja toimiston timanttista tiimiä. Odotan jo innolla, että pääsen täysillä hommiin kohti vaalikevättä ja tutustumaan vihreisiin nuoriin ympäri Suomen”, iloitsee pääsihteeri Salonen.

Pääsihteeri johtaa Vihreiden nuorten 11-henkistä tiimiä, vastaa liiton talous- ja henkilöstöhallinnosta sekä hallituksen ja liittokokouksen asioiden valmistelusta, sihteeröinnistä ja toimeenpanosta. Lisäksi pääsihteeri johtaa liiton ulkoista viestintää, edustaa liittoa yhteistyötahojen kanssa työskenneltäessä sekä vastaa vaalikampanjoiden suunnittelusta ja toimeenpanosta vaalipäällikkönä.

“Mahtavaa saada Pieta takaisin vahvistamaan Vihreiden nuorten toimistoa. Liitto on hyvissä käsissä, kun saamme kokeneen johtajan luotsaamaan laivaa kohti vaalivoittoa”, toteavat Vihreiden nuorten puheenjohtajat Peppi Seppälä ja Jami Haavisto.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen