Hyppää sisältöön

Maija Linkola Helsingin Vihreiden nuorten toiminnanjohtajaksi!

Helsingin Vihreiden Nuorten toiminnanjohtajaksi on valittu Maija Linkola.

26-vuotias Linkola opiskelee ympäristömuutosta ja globaalia kestävyyttä Helsingin yliopistossa. Taustalla Linkolalla on vankka järjestö- ja vaikuttamistausta mm. Nuva ry:n toiminnasta. Linkola toimii kolmatta vuotta Vantaan vihreiden nuorten puheenjohtajana. Ennen Vantaalle muuttoa Linkola ehti toimia yhden kauden myös Helsingin Vihreiden nuorten puheenjohtajana. Vapaalla Maija viihtyy Hippu-koiraansa rapsutellen ja maalausta harrastaen.

“On mahtavaa päästä tekemään vaikuttavaa järjestötyötä yhdessä Helsingin Vihreiden nuorten kanssa! Järjestöllinen kehittäminen ja tapahtumien järjestäminen ovat erityisen lähellä sydäntäni. Kaikissa asioissa saa laittaa viestiä tai tulla moikkaamaan”, Maija Linkola kertoo.

Linkola aloitti Helsingin Vihreiden nuorten toiminnanjohtajana 1.9.2022.

Helsingin Vihreiden Nuorten toiminnanjohtajana Linkola vastaa yhdistyksen taloudesta ja hallinnosta, sisäisestä viestinnästä, ulkoisen viestinnän koordinoinnista sekä jäsenhankinnasta ja toiminnan suunnittelusta yhdessä hallituksen kanssa.

“Maija tuo työyhteisöön vankkaa kokemusta niin Helsingin Vihreiden nuorten kuin muidenkin jäsenjärjestöjen toiminnasta sekä intohimoista otetta toimintaan! Maijan johdolla Helsingin Vihreät nuoret pääsee taatusti aivan uudelle tasolle niin toiminnan tason kuin vaikuttamisen suhteen!” hehkuttaa pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen