Hyppää sisältöön

Vihreät nuoret hakee kuntavaali- ja koulutuskoordinaattoria

Oletko kampanjoinnin ja koulutuksien taitava tekijä, joka innostuu nuorten osallisuudesta ja vaikuttamisesta, ymmärtää onnistuneiden kampanjoiden salat ja omaat vihreän arvomaailman? Vihreät nuoret hakee täysipäiväistä kuntavaali- ja koulutuskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen osaksi maailmaa muuttavaa tiimiä! Oletko sinä etsimämme henkilö?

Kuntavaali- ja koulutuskoordinaattori koordinoi Vihreiden nuorten paikallisvaikuttamisen hanketta ja tukee valtakunnallisen kuntavaalikampanjan koordinointia. Tehtäviin kuuluu valtakunnallisten tapahtumien ja koulutusten sekä webinaarien järjestäminen vaikuttamisesta kiinnostuneille nuorille, nuorille kuntavaaliehdokkaille sekä vaalikampanjoinnista kiinnostuneille nuorille. Kuntavaali- ja koulutuskoordinaattori tukee Vihreiden nuorten jäsenjärjestöjä ja kuntavaaliehdokkaita paikallisessa vaikuttamisessa sekä vaalikampanjoiden suunnittelussa. Tehtävään sisältyy lisäksi Vihreiden nuorten paikallisen vaikuttamisen ja vaalikampanjoinnin seurantaa ja raportointia kuntavaaleihin asti ja niiden jälkeen. Yhteistyön vahvistaminen paikallistason ja valtakunnallisen tason sekä nuorten ja puolueen välissä on merkittävä osa työtehtävää. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Vihreää arvomaailmaa
 • Kokemusta vaalikampanjoinnista
 • Kokemusta tapahtumatuotannosta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja
 • Ymmärrystä vaikuttamisesta ja poliittisista rakenteista
 • Kykyä innostaa ja tukea erilaisia ihmisiä
 • Konfliktinratkaisu- ja projektinhallintataitoja 
 • Oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä

Lisäksi arvostamme:

 • Vihreän politiikan ja järjestökentän tuntemusta
 • kokemusta nuorten osallisuuden tukemisesta
 • kokemusta sisäisestä viestinnästä ja tapahtumaviestinnästä
 • soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta
 • sujuvaa suomen, ruotsin, ja/tai englanninkielentaitoa
 • muuta kokemusta erilaisista kampanjoista ja kansalaisvaikuttamisesta

Kuntavaali- ja koulutuskoordinaattori pääsee konkreettisesti tukemaan ja mahdollistamaan nuorten vaikuttamista sekä vahvistamaan demokratiaa. Tehtävä soveltuu oma-aloitteiselle ihmiselle, joka haluaa parantaa maailmaa tavoittamalla ja tuomalla yhteen nuoria vaikuttajia paikallistason vaikuttamisen ja vaalien ympärillä tapahtumilla ja koulutuksilla. Tiimimme on tiivis, dynaaminen ja innostava. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat arvokasta kokemusta projektinhallinnasta, näköalapaikan päivän politiikkaan ja pääset olemaan osa kasvavaa, monimuotoista ja maailmaa muuttavaa vihreää yhteisöä! 

Kuntavaali- ja koulutuskoordinaattorin työaika on 35 h viikossa ja kuukausipalkka on 2400 €. Työtä on mahdollista tehdä 60-100 % valitun henkilön toiveesta koko työsuhteen aikana tai osan ajasta. Työsuhde kestää syyskuusta 2020 toukokuun 2021 loppuun asti. Työhön kuuluu joitain viikonloppuja, ja työajat ovat joustavat.

Toimipaikkana on pääasiallisesti Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton toimisto Helsingissä.  Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä meille CV:si ja vapaasti muotoiltu hakemus, jossa kerrot miten sinä vastaat hakemiamme ominaisuuksia ja taitoja, PDF-muodossa 2.8. klo 23.59 mennessä osoitteeseen paasihteeri@vihreatnuoret.fi.  Kirjoitathan viestin otsikoksi “Hakemus kuntavaali- ja koulutussuunnittelijaksi + Etunimi Sukunimi”. Huomioithan, että Vihreissä nuorissa käytämme anonyymia rekrytointia, ja kaikki hakemukset anonymisoidaan siten, että henkilöön liittyvät ominaisuudet poistetaan. 

Haastattelut pidetään 5-6.8. etänä. Toivomme, että valittu henkilö pystyy aloittamaan työssään syyskuun alusta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Vihreiden nuorten pääsihteeri

Bicca Olin, paasihteeri@vihreatnuoret.fi, 040 35 25 232

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto, lyhyemmin Vihreät nuoret, on Vihreä liitto rp:n nuoriso- ja opiskelijajärjestö. Liitto koostuu paikallisista jäsenjärjestöistä sekä suorista henkilöjäsenistä. Vihreillä nuorilla on 1500 jäsentä ympäri Suomen ja toimintaa 22 paikkakunnalla.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen