Hyppää sisältöön

Vaikuttajaviikonloput 2020

Olemme päättäneet siirtää sekä Turun että Jyväskylän Vaikuttajaviikonloput kokonaan etätapahtumiksi 3.10. ja 17.10. Ilmoittaudu etätapahtumiin mukaan tästä!

Päätöksen tausta

Koronavirustartuntojen määrät ovat kasvaneet runsaasti erityisesti Jyväskylässä ja Keski-Suomessa ja virustartuntojen määrä on myös kasvussa monilla muilla alueilla, joilta on tulossa osallistujia Turun ja Jyväskylän Vaikuttajaviikonloppuihin. Keski-Suomen ilmaantuvuusluku per 100 000 ihmistä on tällä hetkellä 44,3 ja Helsingissä ja Uudellamaalla 24,3. Marinin hallitus on suositellut viettämään 14 päivää vapaaehtoisessa karanteenissa, mikäli matkustaa maassa, jossa ilmaantuvuusluku on yli 25. Lisää tietoa koronaviruksen alueellisesta ilmaantuvuudesta löydät osoitteesta thl.fi/koronakartta

Osallistujien turvallisuuden takaamiseksi olemme päättäneet siirtää molemmat tapahtumat etätapahtumaksi ja panostamme täysillä siihen, että etätapahtumat ovat mahdollisimman antoisia, inspiroivia ja yhteisöllisiä! Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä, ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Vaikuttajaviikonlopun etätapahtumiin lauantaina 3.10. ja lauantaina 17.10.!

Tapahtumien sisältö

Fyysisen tapahtuman peruuntumisesta huolimatta haluamme tarjota sinulle mahtavan tapahtuman. Luvassa on valtavan siistiä ohjelmaa niin kuntapolitiikasta, hiilineutraaleista kunnista, somebrändin rakentamisesta kuin visuaalisesta viestinnästä, kameran edessä esiintymisestä kuin vapaaehtoisten motivoinnistakin – rentoa yhdessäoloa unohtamatta! Puhujakatras tulee sisältämään monipuolisia nimiä politiikan huipulta aina paikallistason työmyyriin ja superaktivisteihin saakka. Tätä tilaisuutta et halua missata!

Etätapahtumat ovat kaikille osallistujille ilmaisia sekä avoimia kaikille Vihreiden nuorten jäsenille sekä kuntavaaliehdokkuutta ja jäsenyyttä pohtiville!. Tapahtumien osallistujamäärää ei ole rajoitettu, ja voit osallistua juuri siihen osuuteen tai niihin osuuksiin, joihin haluat! Molempina viikonloppuina on tarjolla yhteensä seitsemän erilaista koulutussettiä, joista osa on samaan aikaan.

Miten mukaan?

Voit osallistua kaikkiin haluamiisi ohjelmanumeroihin molempina viikonloppuina! Valitse kuitenkin samaan aikaan järjestettävistä ohjelmanumeroista vain toinen. Jos kuitenkin haluaisit osallistua molempiin, voit tehdä esimerkiksi niin, että ilmoittaudut lauantaina 3.10. toiseen ohjelmanumeroon ja lauantaina 17.10. eri ohjelmanumeroon! Koulutussisältöjen lisäksi on mahdollista osallistua vapaamuotoiseen etähengailuun sekä ennen tapahtumia perjantai-iltoina että tapahtumien jälkeen lauantai-iltoina. Pääset osallistumaan tapahtumaan täyttämällä tämän lomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.10. ensimmäisen tapahtuman osalta ja 11.10. toisen tapahtuman osalta.

Tulemme palauttamaan Turun ja Jyväskylän osallistujamaksut kaikille sen tässä vaiheessa maksaneille. Korvaamme myös matkat, jotka on ostettu ennen lauantaita 25.9., kunhan matkakorvauspyyntö saapuu meille ohjeiden mukaisesti viimeistään sunnuntaina 4.10. Ohjeet matkakorvausten hakemiseksi löydät täältä.

Pahoittelemme muutosta, ja toivomme näkevämme sinut etätapahtumissa!

Vihreiden nuorten toimisto vastaa mielellään kaikissa kysymyksissä liittyen järjestelyihin, ohjelmaan ja muutoksiin.

Molemmissa tapahtumissa noudatetaan Vihreiden nuorten turvallisemman periaatteita, jotka löytyvät täältä: vihreatnuoret.fi/turvallisempi-tila/

Kysymyksiä?

Jesse Kareinen
Järjestö- ja koulutussuunnittelija
jesse.kareinen@vihreatnuoret.fi
puh. 045 139 3999

Anne Hietaharju
Kuntavaali- ja koulutuskoordinaattori
anne-mari.hietaharju@vihreatnuoret.fi
puh. 0400935213

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen