Hyppää sisältöön

Ehdokkaat Keski-Suomen vaalipiirissä

Bella Forsgrén, 27, Keski-Suomen vaalipiiri
Me ollaan valtavan haasteen edessä, Suomessa että maailmalla. Meidän pitää ratkoa, kuinka hyvinvointia tuotetaan kestävästi, tätä maapalloa tuhoamatta. Haluan olla mukana varmistamassa, että Suomi on jatkossakin hyvinvointivaltio, joka turvaa peruspalvelujen toteutumisen ja ihmisarvoisen elämän. Nyt on korkea aika, että eduskunnassa nähdään erilaisia ihmisiä. Suomi on monimuotoinen ja niin on eduskunnankin oltava jotta vähemmistöjenkin äänet kuuluvat. Siksi olen ehdolla.

Yhdenvertainen koulutus on meidän yhteiskunnan kivijalka, juuri siitä olen itse kaikkein ylpein Suomessa. Vain sen turvin me kykenemme tuottamaan hyvinvointia niin, että siitä riittää myös muille kuin hyväosaisimmille. Ilmastonmuutoksen torjunta ei voi jäädä yksilön harteille. Suomen on ryhdyttävä tekemään kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa – jotta myös meillä nuorilla on vuosikymmenien päästä koti, elinkelpoinen maapallo.

facebook.com/ForsgrenBella/
IG: @bellaforsgren
Twitter: @BellaForsgren

Irina Tuokko, 25, Keski-Suomen vaalipiiri
Lähdin ehdolle kevään eduskuntavaaleihin, koska haluan olla edistämässä ihmisten aitoa osallisuutta yhteiskunnassa. Kaikki eivät ole päässeet osalliseksi talouden ja työllisyyden kasvusta. Liian moni syrjäytetään köyhyyteen sekä hyvinvoinnin ja koulutuksen ulkopuolelle. Politiikan ja lainsäädännön ydintehtävänä tulee olla rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää yhteiskuntaa, jossa jokainen voi kasvaa täyteen potentiaaliinsa taustoistaan riippumatta. Haluan olla ratkaisemassa aikamme suurimpia haasteita. Ilmastonmuutos, eriarvoisuuden kasvu sekä radikaali työnmurros tarvitsevat tulevaisuuteen katsovia nuoria lainsäädännön ytimeen.

facebook.com/vihreairinatuokko/
IG: @irinatuokko
Twitter: @IrinaTuokko

Jaa somessa: