Hyppää sisältöön

Selinä Nera Vihreiden nuorten puheenjohtajaksi!

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto valitsi liittokokouksessaan uudeksi puheenjohtajakseen 21-vuotiaan Selinä Neran. Vihreillä nuorilla on kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa.

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto valitsi liittokokouksessaan lauantaina 12.11. uudeksi puheenjohtajakseen Selinä Neran. Uusi puheenjohtaja on 21-vuotias julkisoikeuden opiskelija. Nera on kotoisin Turusta. 

“Olen todella otettu luottamuksesta päästä toimimaan Vihreiden nuorten puheenjohtajana. Toivon voivani nostaa esiin niitä ääniä, joita ei vielä kuulla yhteiskunnassa. Tulevissa eduskuntavaaleissa meidän tulee suojella elämää, rauhaa ja turvata ihmisoikeudet kaikille”, linjaa Vihreiden nuorten vastavalittu puheenjohtaja Selinä Nera.

Selinä Nera valittiin väistyvän puheenjohtajan, espoolaisen Peppi Seppälän, tilalle. Vihreillä nuorilla on kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa, jotka valitaan kahden vuoden kaudeksi vuorovuosin. Neran puheenjohtajaparina jatkaa seinäjokinen Jami Haavisto.

Mahtavaa päästä luotsaamaan Vihreitä nuoria yhdessä Selinän kanssa kohti vaalikevättä! Toivon sydämeni pohjasta, että luontokato saisi ansaitsemansa huomion näissä vaaleissa. Vaikka sitä ei nyt eduskunnassa käytävästä metsäkeskustelusta huomaakaan, niin selvä enemmistö suomalaisista haluaa säilyttää metsämme myös tuleville sukupolville. Suomalaista luontoa kun voi suojella vain Suomessa”, painottaa jatkava puheenjohtaja Jami Haavisto.

“Vihreät nuoret tulee johdollamme toimimaan myös ensi vuonna nuorten ja opiskelijoiden äänitorvena. Tämä on erityisen tärkeää nyt, kun huoli toimeentulosta, rauhasta ja tulevaisuudesta on valtava”, linjaavat Selinä Nera ja Jami Haavisto.

Liittokokouksessa hyväksytään myös Vihreiden nuorten eduskuntavaaliohjelma ja koulutuspoliittinen ohjelma. Lisäksi valitaan liittohallitus vuodelle 2023.

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen