Hyppää sisältöön

Puheenjohtajaehdokkaat

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto valitsee liittokokouksessaan 11.–13.11.2022 puheenjohtajan kaudelle 2023–2024. Liitolla on kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa, ja puheenjohtajat valitaan vuorovuosin.

Puheenjohtajavaaleihin voi asettua ehdolle aina liittokokousperjantaihin 11.11. asti. Vaalit käydään liittokokouslauantaina 12.11. Hae puheenjohtajaksi tällä lomakkeella.

Puheenjohtajapaneelit

Puheenjohtajaehdokkaisiin voit tutustua puheenjohtajapaneeleissa!

Paneelien aikataulu:

15.10. klo 16.15 Sosiaalipolitiikka ja feminismi @PJ-päivä & Striimi

2.11. klo 18.00 Koulutus ja kansainvälisyys @Striimi

11.11. klo 16.45 Ympäristö ja talous @Liittokokous & Striimi

Ehdolla Vihreiden nuorten puheenjohtajaksi

Oona Foster

Oona Foster

Olen Oona Foster, 25-vuotias intersektionaalinen feministi, kansanedustajan avustaja, sukupuolentutkimuksen maisteriopiskelija ja tuore äiti Helsingistä. Minulla on pitkä kokemus vaikuttamisesta sekä järjestötoiminnasta ja nyt olen valmis tekemään töitä ekologisesti ja sosiaalisesti kestävän maailman puolesta Vihreiden nuorten puheenjohtajana.

Tutustu Oonaan

Instagram
Facebook
Twitter
LinkedIn


Selinä Nera

Selinä Nera

Olen rohkea, empaattinen ja sinnikäs ihmisoikeuksien puolustaja, joka rakastaa lukea lakia sekä olla mukana muuttamassa maailmaa. Tykkään kirjoittamisesta ja puhumisesta, jonka vuoksi pidän blogia ja podcastia marginaalissa elämisestä. Opiskelen yliopistossa julkisoikeutta ja toimin liittohallituksessa sekä esim, Turun vammaisneuvoston vpj:nä.

Tutustu Selinään

Instagram
Facebook
Kotisivut
Blogi
Podcast


Jaa somessa: