Hyppää sisältöön

Verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

Toimitusehdot

Yksityishenkilöille

Osallistumismaksut
Voit ostaa lippusi eri tapahtumiin verkkokaupan kautta. Koska ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu sidottu ilmoittautumiseen, voit saada rahasi takaisin ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mikäli et pysty sairastelun takia osallistumaan, ilmoitathan siitä mahdollisimman nopeasti toimistolle, jotta voimme palauttaa osallistumismaksusi.

Tuotteet
Verkkokaupasta voit tilata myös Vihreiden nuorten brändituotteita omaan käyttöön. Tilaamasi paketti lähtee meiltä matkaan 1-2 viikon sisään (koronasta johtuen emme ole päivittäin toimistolla). Jos huomaat paketin saavuttua tilauksessasi jotain vikaa, ota yhteyttä toimistoon 10 päivän sisään paketin saapumisesta ja kerro tuotteen viallisuudesta kuvien kera. Tällöin saat uuden tuotteen ilmaisella toimituksella. Voit peruttaa tilauksesi maksutta 48 tunnin sisään ostohetkestä laittamalla s-postia toimistolle. Muutoin vaihto- ja palautusoikeutta ei ole.

Jäsenjärjestöille

Verkkokaupasta voitte tilata markkinointiin ja kampanjointiin tarkoitettuja jakotuotteita. Voitte myös tilata haalarimerkkejä myyntiin.

Jos tilauksessa on jotain vikaa, ottakaa yhteyttä toimistoon 10 päivän sisään. Tällöin saatte uusia tuotteita ilmaisella toimituksella. Voitte peruttaa tilauksenne maksutta 48 tunnin sisään ostohetkestä laittamalla s-postia toimistolle. Muutoin vaihto- ja palautusoikeutta ei ole.

Maksuehdot

Käytämme maksupalveluna Checkout Finland OY:ta. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout Finland OY:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Vihreille nuorille. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, maksusi on välitetty Vihreille nuorille.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi Vihreille nuorille. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Vihreille nuorille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivon käyttöehdot

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. MobilePayn maksuehdot 

Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

Jaa somessa: