Hyppää sisältöön

Ella Rouhe Vihreiden nuorten ja Opintokeskus Vision kansainväliseksi hankekoordinaattoriksi

Vihreiden nuorten ja Opintokeskus Vision uudeksi kansainväliseksi hankekoordinaattoriksi on valittu Ella Rouhe.

Rouhe on kotoisin Helsingistä ja hänellä on pitkä kokemus kansainvälisten projektien sekä järjestötyön saralta ja hän valmistuu kesällä valtiotieteiden maisteriksi. Viimeisimpänä Rouhe on toiminut Vihreiden nuorten NVV-kurssin kurssikoordinaattorina. Kurssikoordinaattorina Rouhe on ollut innostava ja järjestelmällinen sekä tarttunut kurssin järjestämisen haasteisiin ratkaisukeskeisellä ja aurinkoisella asenteella. 

“Olen todella innoissani päästessäni jatkamaan työtä nuorten ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa. NVV-kurssin koordinoiminen on ollut todella antoisaa, mutta odotan innolla myös uusien kansainvälisten hankkeiden suunnittelua! Parasta tässä työssä on mahdollisuus toimia kestävämmän ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta”, Ella Rouhe kertoo.

Rouhe aloittaa Vihreiden nuorten ja Opintokeskus Vision yhteisenä kansainvälisenä hankekoordinaattorina 4.8.2020. Työtehtävä on uusi. Vihreiden nuorten toimistolla työskentelee hänen lisäkseen pääsihteeri, järjestö- ja koulutussuunnittelija, viestintäsuunnittelija sekä kaksi kokopäiväistä puheenjohtajaa. Lisäksi Vihreiden nuorten tiimiin kuuluvat paikallisjärjestöjen toiminnanjohtajat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. 

Rouheen vastuualueelle kuuluu mm. Nuori Vihreä Vaikuttaja -kurssin järjestäminen kotimaassa sekä ulkopoliittisen kurssin kehittäminen, Eurooppatiedotushankkeen ohjelman suunnittelu ja järjestäminen sekä muut Vihreiden nuorten kansainvälisiin asioihin liittyvät tehtävät.

“Ella oli aikaisemman kokemuksen takia aivan nappivalinta tähän tehtävään. On mahtavaa saada Ellaa meille kehittämään kurssitoimintaa ja kansainvälistä yhteistyötä entisestään. Ella on todella tunnollinen, osaava ja tuntee kentän hyvin, ja tulee olemaan vahva linkki liiton toimiston, yhteistyökumppanimme Vision ja aktiivien välissä”, iloitsee pääsihteeri Bicca Olin toimiston puolesta.

Lisätietoja:

Bicca Olin
Pääsihteeri, Vihreät nuoret
0403525232
bicca.olin@vihreatnuoret.fi

Jaa somessa:

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Lisää aihealueeseen liittyen