Hyppää sisältöön

Nuori vihreä vaikuttaja -kurssi

Haku Nuori Vihreä vaikuttaja -kurssille on auki jälleen ensi syksynä.

Nuori Vihreä vaikuttaja -kurssilla tutustutaan vihreisiin arvoihin ja niitä edistävään toimintaan aina paikalliselta tasolta eduskuntaan ja Euroopan unioniin asti. Kurkistamme politiikan tekemiseen ja kansalaisjärjestöjen kulissien taakse sekä pohdimme vaikuttamista yksilön näkökulmasta. Kurssilta saat tietoa, taitoa ja tukea vaikuttamiseen, löydät juuri oman tapasi saada äänesi kuuluviin ja tapaat myös uusia samanhenkisiä ystäviä!

Toivomme hakijoiksi 15–25-vuotiaita nuoria erilaisista taustoista ympäri Suomea. Aiempaa kokemusta tai Vihreiden nuorten jäsenyyttä ei tarvitse – tärkeintä on motivaatio!

Kurssimatka Brysseliin

Kurssin lopuksi järjestämme perinteisen opintomatkan Brysseliin. Opintomatkalle osallistuu nuoria myös muista European Green Activist Training -ohjelman kursseilta, joita järjestetään samanaikaisesti Kroatiassa, Espanjassa, Tšekissä, Puolassa, Liettuassa ja Latviassa. Viikon mittaisella retkellä Brysseliin jaamme toisillemme tietoa kansallisista koulutuksistamme ja tutustumme Euroopan unionin toimielinten toimintaan kulissien takana. Vierailemme Euroopan parlamentissa ja tapaamme ihmisiä, jotka työskentelevät eri tehtävissä Brysselissä.

Opintomatkan hinta on n. 150 euroa osallistujalta, mikä kattaa matka- ja majoituskulut Brysseliin ja takaisin sekä ruokailut paikan päällä. Ruokakulut matkustuspäivien osalta laskutetaan jälkikäteen matkalle osallistuneilta. Sekä kurssimaksusta että matkan maksusta voi pyytää alennusta, maksujärjestelyä tai vapautusta, jotta kenenkään osallistuminen ei jäisi kiinni taloudellisesta tilanteesta.

Nuori Vihreä vaikuttaja -kurssi on osa European Green Activist Training (EGAT) 2023 -ohjelmaa. Ohjelma on Green European Foundationin organisoima Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry:n tuella ja rahoitettu Euroopan Parlamentin myöntämällä tuella Green European Foundationille.

Jaa somessa: